Kadın Girişimcilere Stres Yönetimi Eğitimi Verildi Kadın Girişimcilere Stres Yönetimi Eğitimi Verildi

Milli ve manevi duyguları ön planda tutan bireyler yetiştirmek amacıyla yapılacak çalışmalara ilişkin değerler eğitimi, kurslar, seminerler projeler vb. faaliyetlerle ilgili esas ve yükümlülükleri belirlemek amacıyla, Erzincan İl Müftülüğü ve Erzincan Belediyesi arasında “Din Hizmetleri ve Eğitimi Çalışmaları” üzerine bir  işbirliği protokolü hazırlandı.

Hazırlanan protokol kapsamında Erzincan Valiliği, Erzincan İl Müftülüğü, Erzincan Belediyesi, müftülüğe bağlı Kur’an kurslarını, Erzincan belediyesine bağlı sosyal tesis ve kurs merkezlerini, Erzincan İl ve ilçe müftülükleri çalışanlarını, il müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın-Aile ve Gençlik Merkezlerini, Erzincan İl Müftülüğü ve Erzincan Belediyesinin belirleyeceği yetkilileri kapsar şekilde yetkilendirebilecek ve faaliyette bulunmalarına destek verecek.
Bu kapsamda Yalnızbağ eski belediye iş merkezi binası Erzincan'ımıza bir "Diyanet Akademi Eğitim Merkezi" kazandırılması için karar verilerek, gereken çalışma başlatıldı.

Protokol, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun ile Erzincan İl Müftüsü Muharrem Gül arasında imzalandı. 
 

Editör: Merve Kiraz