Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor Ardahan Posof’ta yetişen doğal ve renkli mısırlar görenleri şaşkına çeviriyor

Ütü yapmayı seven fazla kişi yoktur. Yine de hepimiz dümdüz, pırıl pırıl kıyafetlerle dışarı çıkmak isteriz. Hem ütü yapmanın sıkıcı işini bir kenara bırakmak hem de kırışığı olmayan giysiler giymek artık mümkün! Buharlı dikey ütü modelleri o kadar kolay ve hızlı ki, size geleneksel ütülerinizi bir kenara attıracak! Geleneksel ütü modellerinin ötesine geçen bu yenilikçi cihazlar, kıyafetlerinizi daha hızlı, daha kolay ve daha etkili bir şekilde hazırlamanıza yardımcı olur.

1. Electrolux E6HS1-2EG Refine Buharlı Kırışıklık Giderici

buharlı dikey ütü

Dikey buharlı ütü tavsiye listemize Electrolux markasıyla başlıyoruz. Electrolux E6HS1-2EG Refine Buharlı Kırışıklık Giderici, sadece 20 saniyede kullanıma hazır hale gelir. Hızlı ısınma özelliği sayesinde kıyafetlerinizi hızlı bir şekilde düzeltebilirsiniz. Cihaz, giysilerinizi yenilemek ve kırışıklıklarını gidermek için yeterli güçte ve sabit bir buhar akışı sağlar. Buhar, kumaş liflerine nüfuz ederek giysilerinizdeki bakterileri %99.99 oranında yok eder, böylece giysileriniz hem temizlenir hem de tazelenir. Refine 600 su haznesi çıkarılabilir ve kolayca doldurulabilir, bu da kullanımını daha pratik hale getirir. Cihaz, 3 metre mesafeye kadar erişim sağlar, askıdaki giysilerinizi veya perdelerinizi yerinden çıkarmadan buharla ütüleyebilirsiniz. Refine 600, kalın kumaş türlerinin liflerine daha etkili bir şekilde erişim sağlamak için takılabilen bir fırça ve elinizi korumak için bir koruyucu eldiven içerir. Giysilerinizin kırışıklıklarını doğrudan askıda giderebilir ve ütü masası ihtiyacını ortadan kaldırabilirsiniz. 

2. Philips STH7060/80 Buharlı Düzleştirici

buharlı dikey ütü

Philips STH7060/80 Buharlı Düzleştirici, giysilerinizi pırıl pırıl ve kırışıksız hale getirir. Bu düzleştirici, farklı giysi türleri ve kumaşlar için iki farklı buhar ayarına sahiptir. ECO modu, enerji tasarruflu bir şekilde buhar üretirken, MAX modu daha fazla buhar üreterek zorlu kırışıklıkları etkili bir şekilde düzeltmenize yardımcı olur. Cihazın başlığı ayarlanabilir. Giysilerinizin herhangi bir bölgesine rahatça ulaşabilir ve buharı istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. Düzleştiricinin sivri ucu, giysilerinizin ince veya zor ulaşılabilir bölgelerine etkili bir şekilde buhar uygulamanıza yardımcı olur. Yakalar, düğmeler ve cepler gibi detaylı bölgelere mükemmel bir erişim sağlar. Philips STH7060/80 sadece 30 saniye içinde buhar üretimine başlamaya hazır hale gelir. Bu cihaz, yanma riskini ortadan kaldıran OptimalTEMP teknolojisi ile donatılmıştır. Her zaman doğru sıcaklıkta ve güvenli bir şekilde düzleştirme işlemi yapabilirsiniz.

3. Philips Buharlı Düzleştirici Seri 3000 STH3020/10

buharlı dikey ütü

Buharlı dikey ütü Philips, sadece 30 saniye içinde hızlı bir şekilde ısınarak zamandan tasarruf etmenizi sağlar. Bu ürün ütü masasına ihtiyaç duymadan kıyafetlerinizi düzleştirmenize yardımcı olur.  Dikey buharlı ütü özelliği sayesinde giysilerinizi kolayca düzeltebilirsiniz. Bu düzleştirici, kullanışlı ve katlanabilir bir tasarıma sahiptir, bu da evde veya seyahat sırasında kullanmanızı kolaylaştırır. Yanınızda kolayca taşıyabilirsiniz. Metal ısıtma tabanı, güvenli buhar üretimini sağlar ve daha iyi düzleştirme sonuçları elde etmenize yardımcı olur. Düzleştirici, 120 ml’lik çıkarılabilir su tankına sahiptir. Bu özellik, suyu kolayca doldurmanıza ve düzleştirme işleminizi kesintiye uğratmadan devam etmenize olanak tanır. Philips Buharlı Düzleştirici, bakterilerin %99.9’unu öldürebilme özelliğine sahiptir. Ayrıca toz akarlarının %100’ünü öldürerek giysilerinizin temizliğini artırır. 

4. Beautural Buharlı Ütü

buharlı dikey ütü

Beautural Buharlı Ütü, giysilerinizi hızlı ve etkili bir şekilde düzeltmek ve yenilemek için tasarlanmış güçlü bir el buharlı ütüdür. Ürün 260 ml’lik büyük bir su deposuna sahiptir. Ütü 15 dakika boyunca sürekli buhar üretebilir ve sadece 30 saniyede ısınır. Bu buharlı ütü, hem dikey hem de yatay olarak kullanılabilir. Beautural Buharlı Ütü, giysilerinizin yanmasını önlemek için bir dizi güvenlik özelliğine sahiptir. Bu özellikler arasında su sızıntısı koruması, aşırı ısınma koruması, düşük su seviyesinde otomatik kapanma ve hareketsiz kaldığınızda otomatik kapanma bulunur. Ütü, kumaş ve tüy fırçalarıyla birlikte gelir, böylece çeşitli kumaşlar için uygundur. Ayrıca, kıyafetlerinizden kırışıklıkları giderirken tüy ve evcil hayvan tüylerini de temizler.

5. Beautural Buharlı Düzleştirici

buharlı dikey ütü

Beautural Buharlı Düzleştirici, yalnızca 30 saniyede ısınabilen 1000 watt gücünde bir ütüdür. Hızlı ısınma süresi sayesinde, giysilerinizi hızlı bir şekilde ütüleyebilir ve zamandan tasarruf edebilirsiniz. Bu ütü, hafif ve katlanabilir bir tasarıma sahiptir. Üstelik bir saklama çantası da ürünle birlikte gelir, bu da taşıma ve saklama işini kolaylaştırır. Beautural Buharlı Düzleştirici, hem dikey hem de yatay olarak ütü yapabilmenize olanak tanır. Perdelere, elbiselere ve diğer büyük veya asılı eşyalara erişimi kolaylaştırır. Ütüleme plakası paslanmaz çelikten yapılmıştır, çeşitli kumaş türleriyle güvenli bir şekilde kullanılabilmesini sağlar. Ayrıca, paslanmaz çelik plaka daha pürüzsüz bir ütüleme yüzeyi sağlayarak daha iyi sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Beautural Buharlı Düzleştirici, 150 ml su kapasitesine sahiptir.

6. Family Home Store Buharlı Dikey Ütü

Family Home Store Dikey Ütü 2000W, yeni akıllı ekran sistemi ve bir dizi özellikle donatılmış, güçlü ve çok fonksiyonlu bir dikey ütüdür. Bu dikey ütü, 2000 watt gücü ile beklentilerinizi fazlasıyla karşılar. Elbiseler, gömlekler, pantolonlar, yün paltolar, yatak çarşafları, masa örtüleri, perdeler dahil olmak üzere her türlü kumaşı ütülemek için kullanılabilir. Ayrıca, kumaş oyuncaklarını sterilize etmek, nemlendirmek ve temizlemek için de uygundur. Ütü, akıllı Led ekran ile donatılmıştır. Bu ekran sayesinde üç farklı buhar seviyesini (Düşük, Orta, Yüksek) seçebilirsiniz. Damlama önleyici özelliği, otomatik kapanma, açma-kapama düğmesi, susuz koruma, kuru ve buharlı ütüleme, dikey ve yatay ütüleme gibi özellikler sunar. Ayrıca, 320 ml kapasiteli su haznesi sayesinde 30 dakikadan fazla sürekli buhar üretebilir ve kireç önleyici bir fonksiyona sahiptir. Bu dikey ütü, taşınabilir bir tasarıma sahiptir ve klasik ütülerin yerini alabilir. Hareket halindeyken kıyafetlerinizi ütü masası olmadan, hem dikey hem de yatay olarak ütülemenizi sağlar. Bu, iş seyahatleri veya tatillerde pratik bir çözüm sunar ve hafifliği sayesinde bavul, el bagajında taşımak kolaydır. Ütü, 360° dönmeyen bir güç kablosu ile gelir, bu da size tam hareket özgürlüğü sağlar ve kablonun bükülmesini önler.

7. Kiwi KSI-650 Portatif Buharlı Kırışık Giderici

Kiwi KSI-650 Portatif Buharlı Kırışık Giderici, giysilerinizde ve diğer kumaş ürünlerinizde oluşan kırışıklıkları hızlı ve etkili bir şekilde gidermek için tasarlanmıştır. Bu buharlı kırışık giderici, 260 ml su kapasiteli büyük bir su haznesine sahiptir. Uzun süre kesintisiz buharlı işlem yapabilirsiniz. Ürün 45 saniyede hızlı bir şekilde ısınır, böylece kullanıma hazır hale gelir. Ürün 1200 watt gücüyle etkili buhar üretir ve kumaşlarınıza kolayca nüfuz edebilir. Otomatik ve sürekli güçlü buhar üretimi, giysilerinizdeki mikrop ve bakterilerin %99.9’unu yok etmeye yardımcı olur. Ürün damlatma yapmaz ve güvenliği artırmak için otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Paslanmaz çelik buhar çıkışı ve fırça başlığı, kumaşlarınıza zarar vermeden kırışıklıkları giderir. Otomatik sürekli buhar çıkışı için kilitli bir düğmeye sahiptir, böylece buharı sürekli olarak kullanabilirsiniz

8. Duronic Buharlı Ütü

Duronic SI2 WE Seyahat Buharlı Ütü, seyahatler, iş gezileri ve tatiller için ideal bir ütüdür. SI2 WE Seyahat Buharlı Ütü, hafif ve kompakt bir tasarıma sahiptir. Ürün sadece 495 gram ağırlığındadır, bu yüzden seyahat ederken rahatça taşınabilir. 375 watt gücü sayesinde bu ütü hızlıca ısınır, böylece kıyafetlerinizi hızlıca ütüleyebilirsiniz. Ayrıca sıkışmış kırışıklıkları gidermek için buhar atma seçeneği sunar. Ütünün sıcaklığını ihtiyacınıza göre ayarlayabilirsiniz. Sentetik için düşük sıcaklık, ipek gibi hassas kumaşlar için orta sıcaklık ve pamuk-keten gibi kalın kumaşlar için yüksek sıcaklık ayarları mevcuttur. Farklı türde kumaşlarla çalışmanızı kolaylaştırır.

9. NPO RAF R1214B Düzleştirici ve Kırışık Giderici

NPO RAF R1214B Düzleştirici ve Kırışık Giderici, kıyafetlerinizi kolayca düzleştirmeniz ve kırışıklıkları gidermeniz için tasarlanmıştır.  NPO RAF R1214, kullanıcı dostu bir tasarıma sahiptir ve kırışıklıkları kolayca giderir. Ütü masasına ihtiyaç duymadan hızlı ve etkili ütüleme yapmanıza yardımcı olur. Bu ütü, damlatma sorunlarını önlemek için tasarlanmıştır. Ütüleme sırasında istenmeyen damlatmaları engeller ve kullanım sonrası saklama işlemini kolaylaştırır. Sadece 45 saniyede hızlı bir şekilde ısınır, bu da zamanınızı daha etkili bir şekilde kullanmanıza olanak tanır. NPO RAF R1214 sayesinde 40 dakikaya kadar kesintisiz bir şekilde ütü yapabilirsiniz. Bu ütü, kumaşa zarar vermeden bakterileri yok edebilme özelliğine sahiptir.

10. KIWI Ksı 6440 Portatif Buharlı Kırışık Giderici, Dikey Buharlı Ütü

Bu ütü, 120 ml su kapasiteli büyük bir su haznesine sahiptir. Ütü, sadece 45 saniye içinde hızlı bir şekilde ısınır, böylece hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Paslanmaz çelik buhar çıkış plakası dayanıklıdır ve uzun süreli kullanım sağlar. Ütü damlatma yapmaz ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca otomatik kapanma özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlar. Ürün otomatik sürekli buhar çıkışı için buhar düğmesi kilidine sahiptir. Dikey buharlı ütü özelliği, asılı kumaşları hızlı ve etkili bir şekilde düzeltmenizi sağlar. Ürün, şık ve kompakt bir tasarıma sahiptir, böylece saklama konusunda sorun yaşamazsınız.

Editör: Saliha Kara