Teknik Direktör değişikliğinden sonra Yeni Teknik Direktör Mesut Toros ile  ligde başarılı sonuçlar elde eden Anagold 24 Erzincanspor 'da hedef Play-Of ve Birinci lig.

Teknik Direktör Ermen kılıç ile  ile lige başlayan Anagold 24 Erzincanspor, ligin ilk haftalarında arka arkaya puan kayıpları yaşadı. Ankara Demirspor ile  alınan beraberliğin ardından Erman Kılıç ile yollarını ayıran Siyah-Kırmızılılar, teknik direktörlüğe Mesut Toros’u getirdi.

ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR KÜLLERİNDEN DOĞDU


Lig’in iyi takımlarından başarılı sonuçlar elde etmesine rağmen Amedspor'dan  fikir ayrılığı nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalan Mesut Toros’un gelmesiyle Anagold 24 Erzincanspor adeta küllerinden doğdu. Lig’in 10’uncu  haftasında görevine başlayan tecrübeli teknik adam yönetiminde Anagold 24 Erzincanspor,küme düşme hattında teslim aldı. Teknik Direktör Mesut Toros göreve başladığında Anagold 24 Erzincanspor  9 haftada 1 galibiyet, 4 mağlubiyet ve  4 berabelik ile 7 puan toplarken, rakip fileleri 6 kez havalandırmış ve kendi kalesinde 10 gol görmüş averajı -4 dü. Karacabeyspor karşılaşması ile görevine galibiyetle başlayan Teknik direktör Mesut Toros ligde oynadığı 8 karşılaşmada 5 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile 16 puan toplarken, rakip filelere 19 gol atıp kendi kalesinde 9 gol gördü.

Lige kötü bir başlangıç yapan Anagold 24 Erzincanspor Mesut Toros geldikten sonra aldığı başarılı skorlar ile  ilk yarıda topdadığı  23 puanla ligi 9. sırada ttamamladı. Play-Off mücadelesinde iddialı bir duruma geldi ve Puan durumunda 5 sırada bulunan takım ile puan farkı sadece 2.  İlk yarıda Bucaspor ile birlikte 25 golle 24Erzincanspor  kaydetti.

İNANCINI KAYBETMEDİ


Anagold 24 Erzincanspor Teknik Direktörü Mesut Toros ligde küme düşme hattında aldığı takım ile  Play-off  inancını hiç kaybetmedi. Teknik bilgisi ve yönetim anlayışıyla oyuncuların özgüvenini geri getiren Mesut Toros, sihirli dokunuşlarıyla futbolcuların performansını yeniden yukarıya çıkardı. Hem takımın hem de bireysel anlamda oyuncuların performanslarını yükselten İzmirli başarılı teknik adam, Play-off  meşalesini Karacabeyspor galibiyetiyle yaktı. Nazilli Belediyespor’da  her teknik direktörünün elde edemeyeceği tarihi bir başarıyı yakalayan, Mesut Toros ve ekibi Anagolgd 24 Erzincanspor'da aynı başarıyı tekrarlayıp Kırmızı-Siyahlı takımın tarihinde iz bırakmak istiyor.

Ayrıca Mesut Toros, kendisine inanan Anagolgd 24 Erzincanspor Başkanı Gökhan Keleş ve yönetim kurulunun güvenini de boşa çıkarmadı.

ÖZEL YETENEK MUHAMMED DEMİRCİ

Anagolgd 24 Erzincanspor'da küllerinden doğan ikinci bir isim Muhammed Demirci. Barselona, Beşiktaş gibi devlerde ile Türkiye liglerinde forma giyen Demirci, Kırmızı-siyahlı takamın en fazla golünü (9) atarken,özel yeteneği ve  oynadığı futbol taraftarın gönlünde taht kurdu. Lige iyi başlamayan Ozan Papeker son haftalarda attığı 9 gol ile kendisine güvenenleri mahcup etmedi.

Ligde 25 gol atan Anagolgd 24 Erzincanspor'un gollerini Muhammed Demirci 9

, Ozan Papeker 7,Uğurcan Bekçi 3, Oktay Balçı 2,Diğer golleri Atalay Yıldırım,Mustafa İnan,İbrahim Köse, ve Sefa Küpeli kaydetti.

Hedefimiz öncelikle olarak Play-off a kalmak. Aldığımız puanlar ile bir anda yukarılara çıktık ve ligi ilk yarıda 23 puanla 9. sırada tamamladık. İkinci yarı çıkışımız sürdreceğiz.

Ben takımıma çok güveniyorum. Sahada ne olursa olsun çok güçlü bir Anagold 24 Erzincanspor olacak.Ligin ikinci devrsinde  kazanma adına her şeyimizi ortaya koyacağız. İlk hedefimiz Play-off a kalmak. Sonra 1  Lig’e çıkmak. Ligde güçlü takımlar ama biz de güçlüyüz. Sahaya çıkıp en güçlü Anagold 24 Erzincanspor'u izlettireceğiz. Oyuncularım kazanma adına bütün gücünü ortaya koyacak. Teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz arasında güzel bir ilişki devam ediyor. Kulübümüzün geleceği adına önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Takmda ihtiyac duyulan  bölgelere 2 veya 3 transfer yapmayı düşünüyoruz. Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyet ve Futbolcular olarak bu şehrin adını yüceltmek için gece gündüz çalışıyoruz, Taraftarımızı ve Basınımızın bizim yanımızda olması ayrı bir mutluluk. Bize güvenenleri mahcup etmeyeceğiz. "dedi.

KAMP 2 OCAK'TA ANTALYA'DA BAŞLADI

Anagold 24 Erzincanspor takımı ikinci yarı hazırlıkları için 10 günlük kamp için 2 Ocak'ta Antalya'da toplandı. Kırmızı-Siyahlı takım Antalya'da yapacağı kamta hazırlık maçlarıda oynamsı bekleniyor. 15 Ocak'ta Erzincan'a dönecek olan Anagold 24 Erzincanspor ikinci yarının ilk karşılaşmasını kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile oynayacak.

Editör: Doğu Gazetesi