Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın Eşi Elif Makas’ın himayelerinde kurulan Erzincan Girişimci Kadınlar Üretim ve İşletim Kooperatifi eğitim toplantısı İliç ilçesinde yapıldı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas’ın Eşi Elif Makas’ın yanı sıra toplantıya; Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un Eşi Ürküş Aksun, İliç Kaymakamı ve İliç Belediye Başkanı’nın eşleri, KADEM Erzincan Temsilcisi Büşra Eren, İliç ve Kemaliye ilçelerinden kooperatif üyeleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve Tarım İl Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

İliç Öğretmen Evi’nde düzenlenen programda uzmanlar tarafından katılımcılara kooperatifçilik, stres yönetimi ve proje hazırlama konularında bilgiler verildi.

Elif Makas ve beraberindekiler eğitim toplantısı sonrası Çöpler Köyü’nü de ziyaret etti, burada kooperatif bünyesinde kurulan bakır işleme atölyesini gezdiler.

Elif Makas, kooperatif üyelerine çalışmalarında kolaylıklar dilerken, ev sahipliğinden dolayı İliç Kaymakamı Mehmet Bek ve İliç Belediye Başkanı Mustafa Gürbüz’e de teşekkürlerini iletti.

Editör: Doğu Gazetesi