Cumhuriyet Halk Partisi’ni methedip hükümet tarafından yapılan yatırımları karalayan vatandaşa, çevrede toplanan Erzincanlılar tam tersi cevaplar verdiler. 

Erzincan’da sosyal medya için sokak röportajı yapan muhabirin mikrofonuna konuşan ve CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül ile CHP’yi methedip hükümet tarafından yapılan yatırımları karalayan vatandaşa, çevrede toplanan Erzincanlılar tam tersi cevaplar verdiler. 

Erzincanlılar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yoğun destek verdiklerini belirterek, alkışlayıp ‘tiktok’ta esen rüzgârın 14 Mayıs’ta sandıkta tersine döneceğini söylediler. 

Erzincan’da vatandaşların en yoğun olduğu Dörtyol mevkiinde bugün saat 15.00 sıralarında yapılan sokak röportajında bir vatandaşın yaptığı konuşma çevrede toplanan vatandaşların tepkisine neden oldu.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.

Sokak röportajı yapan muhabirin uzattığı mikrofona “insanlar ekmeğe muhtaç halde. Türkiye bu hale geldi” deyip hükümetin yaptığı yatırımları eleştirip kendi görüşlerini savunan konuşmacıya, kısa sürede çevrede toplanan vatandaşlardan cevap geldi. Konuşmacıya tepki gösterenlerden Şavak aşireti mensubu olduğunu belirten bir vatandaş, “Ben Şavak aşireti mensubuyum. Senin yaylana da geliyorum. Terörden, PKK’dan biz koyunlarımızı otlatamıyorduk. Çadırlarımızda üretim yapamıyorduk. Kandil’e mi oy vereceğiz. Ben bu memlekete üretim yapıyorum. Bunu yapabilmem için devlet lazım, vatan lazım, bayrak lazım. Önce vatan” dedi. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlarda alkışlarıyla destekte bulunarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hep yanında olduklarını kaydetti.

Söylemleriyle CHP’den yana olan ve kalabalık arasında tek başına kalan vatandaş ise konuşmasını sonlandırarak alandan uzaklaştı. (İHA) 

Editör: Merve Kiraz