Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Bölümünden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

YÖK Anadolu Projesi kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne gelen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Bölümünden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı Rektör Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, ziyaretçilerle bir süre sohbet eden Rektör Levent, YÖK Anadolu Projesi kapsamında kardeş Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olan Hacettepe Üniversitesi ile “tıp” alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. Ziyaret sonrası Rektör Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Göknur Haliloğlu’na hediye takdim etti. Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı da göstermiş olduğu nezaketten dolayı Rektör Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini ilettiler.

YÖK Anadolu Projesi kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ile Hacettepe Üniversitesi kardeş üniversite olmuştu. Bu bağlamda Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ne gelen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisinden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Bölümü doktorlarıyla bilgi paylaşımında bulundu, Tıp Fakültesi öğrencilerine ders verdi ve alanıyla ilgili bölümlerde hastaları, hastanede muayene etti.

Editör: Doğu Gazetesi