Dünya Kickboks şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak Türkiye’ye bronz madalya ile dönen Feyzanur Azizoğlu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Dünya Kickboks şampiyonasında dünya üçüncüsü olarak Türkiye’ye bronz madalya ile dönen Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Feyzanur Azizoğlu ile birlikte Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mücahit Kağan ve Beden Eğitimi ve Spor Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yakup Koç, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Cihat Özgenel de hazır bulundu. Öğrenci Feyzanur Azizoğlu ile bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Akın Levent, “Öğrencilerin her alanda dünyada başarıyla Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nin temsil edilmesi bizleri gururlandırıyor ve mutlu ediyor. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi olarak spora ve sporcularımıza her zaman destek veriyoruz” dedi. Sporcuların müsabakalardan dereceyle dönmesi memnuniyet verici” diyerek milli sporcuya teşekkür ederek hediye takdim etti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Feyzanur Azizoğlu, Jesolo şehrinde düzenlenen Dünya Kickboks şampiyonasında Türk Milli takımında Türkiye’yi temsil ederek, 56 kilogram Low Kick kategorisinde yarıştı ve dünya üçüncüsü olarak ülkemize bronz madalya ile döndü.

Editör: Doğu Gazetesi