Konu hakkında bir açıklama yapan TÜGVA Erzincan İl Başkanı Emre Özkan çalışmalara geçen hafta başladıklarını ifade etti.

Özkan açıklamasında; “Daha öncesinde esnaf ziyaretlerimiz vardı, Türkiye Gençlik Vakfı olarak 18 yaş vurgusu yapıyoruz. 18 yaş vurgusunu oluşturduğumuz ekip ile genç kardeşlerimize anlatıyoruz. 30 bin adet broşürü genç kardeşlerimize dağıtarak neden evet dediğimizi anlatıyoruz. Ayrıca Erzincan Üniversitesinde yaptığımız çalışmanın ardından Dörtyol etrafında esnaf ve vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. 

Özkan: Amacımız Gençliği Meclise Taşımak 

16 Nisan tarihinde evet demek için TÜGVA olarak ekibimizler birlikte elimizden geleni yapacağız. Halk oylamasına sunulan maddelerden en önemlilerden biri 18 yaş vurgusu bizler bunu anlatıyoruz. 

Ayrıca koalisyon dönemlerine vurgu yapıyoruz, yargı dönemlerine vurgu yapıyoruz. Ekonomi üzerine vurgu yapıyoruz. Gençler meclise gençlerle meclis daha güzel olacak sloganı ile çıktık yola. Tüm kardeşlerimizi stantlarımıza bekliyoruz burada takıldıkları sorulara cevap verebiliriz’dedi

Sevilir: Gençlerle hem Meclis hemde Türkiye daha güzel olacak 

Ardından açıklama yapan TÜGVA Medya ve İletişim Koordinatörü Enes Sevilir ise yaptığı açıklamada; “Türkiye Gençlik Vakfı olarak Erzincan’da yoğun bir çalışma temposuna girdi. Geçlerin mecliste bulunması için meydanlardayız, vatandaşlarımızı hem vakıf hem de referandum için bilgilendiriyoruz. 

Gençler seçebiliyorsa seçilebilmeliler bunun için mecliste gençleri görmek istiyoruz. Gençlere yönelik hazırlanan maddeleri anlatıyoruz. Gençlerle Türkiye daha güzel olacak buna inanıyoruz.”dedi

 

Editör: Doğu Gazetesi