Üzümlü Esnaf Sanatkârlar ve Şoförler Odası 4. Olağan Genel Kurul Toğplantısı Üzümlü Öğretmenevinde düzenlendi. Muhammet İhsan Yeşilbaş ile Ziya Canbaba’nın yarıştığı kurul yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Toplantıya Üzümlü Belediye Başkanı Av. Sami Sertadım, Erzincan Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal, AK Parti Üzümlü Belediye Başkan Adayı Ahmet Sazlı, oda başkanları ve üyeler katıldı.

                Oda Başkanı M. İhsan Yeşilbaş‘ın açılış konuşmasının arkasından Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Erzincan Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Necmettin Ünal seçildi. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Oda faaliyetleri ile ilgili raporlar okunup ibra edilmesinin ardından toplantıda oylamaya geçildi. Saat 17:30 a kadar süren oylamada 160 üyenin 143 ü oy kullandı. Yapılan oy sayımında 160 üyeden 83 ünün oyunu M. İhsan Yeşilbaş ve ekibi, 57 üyenin oyununda Ziya Canbaba ve ekibi aldı.

                Bu sonuçla birlikte M. İhsan Yeşilbaş, 4. defa Üzümlü Esnaf Sanatkarlar ve Şoförler Odası Başkanlığına seçilerek güven tazeledi.

                Seçimin ardından konuşan M. İhsan Yeşilbaş, kendisi ve ekibine gösterilen teveccühten dolayı teşekkürlerini sunarak “Düzenlenen genel kurulumuzda bizleri tekrar bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ediyorum. Diğer aday arkadaşımızla birlikte dostça geçen seçimin ardından başkanlık görevine tekrar ben layık görüldü. Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada çalışmalarımız ve yeni projelerimizle birlikte ilçemiz ve halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi.
Editör: Doğu Gazetesi