AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci ve Merkez İlçe Başkanı Av Ferhat Bulut, Engelliler haftası dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladılar.

Şireci ve Bulut mesajlarında: "Doğuştan veya sonradan çeşitli sebepler nedeniyle engelli olarak hayatlarını sürdürmeye devam eden vatandaşlarımızın, sosyal hayata daha fazla katılımlarını sağlamak, fırsat eşitliği sunmak için sosyal devlet ilkesi ile her alanda kendilerine her geçen gün artan destek ve yeni düzenlemeler hayata geçirilmektedir.

 Bugünün sağlıklı vatandaşları, her an engelli olma gerçeği ile yüz yüzedir, bu bilinç ile toplumumuz daha duyarlı ve yardımsever olması gerekmektedir.

Engellileri toplumun hiçbir noktasında ötekileştirmeden sosyal bağları daha kuvvetlendirerek, kendilerine gereken değerin ve önemin verilmesi herkesin görevi olmalıdır.

AK Parti iktidarları göreve geldiği günden bu yana engelli kardeşlerimiz için daha yaşanabilir bir ülke mümkündür anlayışı ile gerek kanuni altyapı gerekse sosyal çalışmalarda kısa zamanda büyük aşamalar kaydedilmiştir.  Ancak biz bu gelinen nokta ile de yetinmeyerek daha hayırlısı ve iyisi için çalışmalar yürütmeye devam etmekteyiz.

Bu vesileyle tüm engelli kardeşlerimizin haftasını kutluyor, vatandaşlarımızı daha duyarlı olmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandılar.

Editör: Doğu Gazetesi