Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Programda konuşan Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu; “Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet” adı altında gerçekleştirdiğimiz bu özel programda büyüklerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” dedi.

Delikanlıoğlu açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi; “Burada siz büyüklerimizle buluşalım hasbihal edelim dedik. Bizler sizlerden edindiğimizi kültür ve değerlerle yaşamaya devam ediyoruz. Sizin bilgi ve birikimlerinizle geleceğe ışık tutacağız. Sizlere minnet borcumuz var. Programımıza katıldığınız için teşekkür ediyor hepinizin ellerinden öpüyorum.”

Daha sonra açıklamalarda bulunan Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, “Allah yaşlılarımızı başımızdan eksik etmesin” diyerek onların ne denli değerli olduklarını dile getirdi.

Serkan Bayram vatandaşlara hitaben konuşmasının devamında; “Ak Parti’den önce yaşlıları hatırlayan yoktu. Biz geldikten sonra yaptığımız anayasa çalışmaları işle pozitif ayrımcılığı getirdik. Onların duası ile yürüyoruz. Onlara gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Onları kaybettiğimiz zaman ancak kıymetlerini anlıyoruz. Bizler yaşlılarımız için gereken bütün çalışmaları yaparak onların refah içerisinde yaşamalarını sağlıyoruz. Bizler sizler için varız” diyerek konuşmasını sürdürdü.

Yapılan konuşmaların ardından katılımcılara yaşlılar videosu izlendi. Daha sonra yemek programına geçildi.

Çukurkuyu Belediyesi’nde ki “Büyüklerimize Hürmet Kararımız Evet” programına Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Çukurkuyu Belediye Başkanı Adnan Delikanlıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Tuna Güneş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Samime Özker, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, yaşlılar, siyasiler ve vatandaşlar katıldı

Editör: Doğu Gazetesi