Erzincan’da otopark ücretlerine vatandaşlardan tepki: 210 TL’lik günlük ücretin karşılığında güvenlik ve sigorta hizmeti sunulmuyor. Vatandaşlar, daha güvenli ve uygun fiyatlı otopark talep ediyor.

"8 saatin üzerini hesapladığınızda 210 lirayı buluyor. Bu rakam ciddi bir külfet. Arabayla şehir merkezine gelmek neredeyse lüks oldu. Peki biz nereye park edeceğiz?" diyerek tepkisini dile getiren Kaygısız, mevcut otoparkların güvenlik ve sigorta gibi temel hizmetlerden yoksun olduğunu söyledi.

Vatandaş, bu kadar yüksek ücretlerin talep edildiği bir ortamda, belediyenin daha güvenli ve sigortalı otopark hizmeti sunması gerektiğini vurguladı. "Araç başına bir zarar gelse, sigortayla uğraş dur. Bu kabul edilemez. Erzincan Belediyesi’nden daha güvenli, denetimli ve uygun fiyatlı otoparklar istiyoruz," şeklinde konuştu.

Muhabir: Eren Bayrak