Anagold24 Erzincanspor Türkiye 2. ligi kırmızı gurupta karşılaştığı lider GMG Kastamonuspor'u yenerek liderlik yolunda büyük bir engeli daha aştı. 

13 şubat Erzincan stadında saat 14.00'de Erzincanspor'un santra atışıyla başlayan müsabakada ilk yarı iki taraf ta müsabakaya ağırlığını koymak istedi. Erzincanspor maçın ilk başlarında serbest vuruş ile Çınar'ın ayağından beklediği gole kavuştu. GMG Kastamonuspor ise golün hemen ardından baskısını artırdı. Okan eken ilk yarı bitmeden Kastamonu'nun tek golünün sahibi oldu. 2. yarıya Kastamonu biraz daha iyi top çevirerek başlasa da sonucu belirleyen golün sahibi Kubilay Türkyılmaz oldu. 

Türkyılmaz'ın güzel golünden sonra iki takım da doldur boşalt ataklarla birbirini yoklarken hakem Semih Kurt'un bazı kararları tartışma yarattı. 

Maç sonunda iki takımın oyuncuları ile teknik heyeti arasında bazı istenmeyen olaylar yaşansa da Erzincanspor bu müsabakanın galibi olarak, lideri yenerek futbol kalitesinden bahsettirdi. 

Her geçen gün biraz daha iyi bir kondisyona kavuşan Erzincanspor'da futbolcular ile yöneticiler, alınan maç sonucundan oldukça memnun.

Maç sonunda gazetecilere açıklamalar yapan teknik direktör Bülent Akan 'Hedefimize adım adım ilerliyoruz. Önümüzde zorlu Iğdır deplasmanı var. Hedefimiz 3 puana sahip olarak Iğdır'dan da gülerek ayrılmak. Bunun için çaba sarfedecek, buna yönelik oyun planlaması yapacağız' dedi. 

 

UEFA antrenör eğitimi verilecek UEFA antrenör eğitimi verilecek

Erzincanspor Kastamonuspor 2 1 2024 (4) 1280X853

Erzincanspor Kastamonuspor 2 1 2024 (3) 1280X853Erzincanspor Kastamonuspor 2 1 2024 (2) 1280X853

Erzincanspor Kastamonuspor 2 1 2024 (1) 1280X853

Editör: Mücahit Özdemir