Araç gelmeden dakikalar önce Cumhuriyet Meydanını dolduran Erzincanlı vatandaşlar izdiham yarattı. Meşaleler yakarak büyük bir sevinçle yerli otomobilin gelmesini bekleyen halk 'Recep Tayyip Erdoğan' nidalarıyla araca Cumhuriyet Meydanına kadar eşlik etti.

Alana ilerlerken Doğu Gazetesi muhabirine konuşan AK Parti Milletvekilleri gurur duyduklarını dile getirdi.

Süleyman Karaman, “Gerçekten çok mutlu bir gün bugün. Devrim arabasını yaptırmadılar ama devrin arabası Allah’ın izniyle halkın hizmetinde.”

Burhan Çakır, “Togg arıtk artık Türkiye’nin şehit kanıyla yoğrulan cennet vatanın yollarında. Bu yüzden hakikaten millet olarak çok seviniyoruz.”

Mehmet Cavit Şireci. “Muazzam bir araba hızlanması süper, çok süper araba.”

Bakan Koca: "2024 yılı sonuna kadar 36 bin sağlık personeli istihdam edilecek" Bakan Koca: "2024 yılı sonuna kadar 36 bin sağlık personeli istihdam edilecek"

AK Parti Erzincan Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci’nin kullandığı 24 ERZ 024 plakalı yerli otomobil Cumhuriyet Meydanına polislerin yoğun çabası üzerine geldi. Erzincanlılar şarkılar eşliğinde Togg’u büyük bir çoşkuyla karşıladı.

Togg ile bol bol fotoğraf çekilen Erzincanlılar aracın içine de binerek iç yapısını inceleme fırsatı buldu. Yoğun ilgi gören Togg Erzincanlılardan tam puan aldı.

Senanur Erdoğan

Editör: Sena ERDOĞAN