Haber: Adem KÜÇÜKKAYA

Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Mengüceli Mahallesi ile Fevzipaşa Caddesi’nde bulunan ve belirli aralıklarla gerçekleştirilen bisiklet yolu ve çevresindeki yeşil alanlarda temizlik çalışması yaptı.

Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un, şehrin daha yeşil ve estetik bir görünüme kavuşması için verdiği talimatla Erzincan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Gabar ve Cudi Dağları 15 günlüğüne özel güvenlik bölgesi olarak ilan edildi Gabar ve Cudi Dağları 15 günlüğüne özel güvenlik bölgesi olarak ilan edildi

Bu kapsamda Mengüceli Mahallesi ve Fevzipaşa Caddesi’nde bulunan bisiklet yollarında ve çevresindeki yeşil alanlardaki yabani otlar temizlendi. Titizlikle gerçekleştirilen çalışmalarla bisiklet yolları ve çevresi ferah ve güzel bir görünüme kavuştu.

Erzincan’da vatandaşlar ile birlikte daha güzel bir doğada güzel bir havayı soluyarak ve tüm güzellikleri paylaşarak yaşama gayreti gösterdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Bekir Aksun, şehir genelinde yeşil alanların bakımı için belediye ekiplerinin düzenli olarak çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sürdürdüğü temizlik çalışmaları periyodik olarak tüm mahallelerde devam ediyor.a

Editör: Doğu Gazetesi