Heifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge kablosuz özelliği sayesinde evin her köşesinde rahatça temizlik imkanı sağlıyor.

Güçlü emme kapasitesiyle zemindeki tozları ve kirleri etkili bir şekilde süpürüyor.

Jimpl.com'la size gelen fotoğrafların tüm hikayesini öğrenin Jimpl.com'la size gelen fotoğrafların tüm hikayesini öğrenin

Tek bir hareketle boşaltılabilen hijyenik toz haznesi, kullanım kolaylığı sağlıyor. Temizliği garanti ediyor.

Rahatça kavranabilmesi için özel olarak tasarlanmış tutma kolu, süpürme işleminin konforunu artırırken, aynı zamanda işleri hızlandırıyor.

Heifer Quiclean Pro kablosuz dikey şarjlı süpürge, 22.2V gücü ile sert zeminlerde bile yüksek performans gösteriyor. Heifer Quiclean Pro Kablosuz Süpürge 4 jpeg_1048x960

Ortalama 30 dakika kullanım süresi sunuyor.  4 saatte tam doluluk seviyesine ulaşıyor.

LED ışıklı Soft Drive başlığı sayesinde temizlik esnasında yüzeyleri daha net bir şekilde aydınlatarak, gözden kaçabilecek kir ve lekelerin daha rahat fark edilmesini sağlıyor. 

Soft Dusting başlığı, kumaş, jaluzi ve klavye gibi yüzeylerdeki tozları etkili bir şekilde topluyor.

 • Şarj Süresi : 4 saat 
• Net Ağırlık : 1,8 kg 
• Kullanım Süresi : 35 dk(düşük hız) 20 dk(yüksek hız) 
• Yıkanabilir HEPA filtre 
• Duvara monte edilebilen şarj ünitesi 
• Motor Gücü : 160 W 
• Toz torbasız kullanım
• 2 kademeli güçlü motor 
• Batarya : 22,2 V DC / 2200 mAh..

Gerçek kullanıcı yorumlarıHeifer Quiclean Pro Kablosuz Süpürge jpeg_1279x960

  • “Çook beğendim, ürünü muadilleri ile kıyaslarak aldım. İlk başta çekiş gücünden emin olamadım fakat gelir gelmez denedik ve bayıldım. Sesi de hiç rahatsız etmiyor. Ağır da değil, bileğimi yormadı. Ayrıca son derece hızlı kargolandı. Cumartesi sipariş vermeme rağmen Pazartesi öğlen elimdeydi. Gayet güzel tüm toz, saç, kir ne varsa aldı. Süpürgenin ucundaki ışık da son derece kolaylık sağlıyor. Önce erkek arkadaşıma hediye olarak almıştım ama çok memnunun kaldım kendime de alacağım hemen.. Teşekkürler”
  • “Ürünü anneme hediye aldım. Kullanışı ve çekiş gücü çok iyi. Kendim dyson v8 kullanıyorum. Performans anlamında çok bir fark yok. Hafif olmasıyla bir adım daha önde diyebilirim.”
  • “Ürün gerçekten harika diğer markaları bilmem ama bu modelden ilk kez alıyorum ve aşırı beğendim çekim gücü çok iyi 1 kademe ile koridor halılarımı denedim normal süpürge zor oluyordu çok iyi süpürdü takılmadan salondaki halılarım yündü 2. kadame açtım harikaydı normal büyük süpürgm fakir mesela çıplak yerde kuşun döktüğü yemleri almıyordu zor oluyor du ama bu süpürge onları bile aldı daha nediyim bende ihlas markada var ama sulu süpürge artı halı yıkamalı zor geliyor hergün su değişmesi kullanmıyorum uzun süredir onu ama bu süpürgeyle bayıldım ben evim büyük uzun sürüyordu çok süpürge artık elim ayağım olur çok teşekkür ederim firmaya hızlı kargo hasarsız da geldi. Gerçekten pahalı markalara o kadar para vermeye hiç gerek yok net”
  • “Ürünü alır almaz yorum yapmak istemedim 5 aydır kullanıyorum günlük temizlik için gayet iyi çekim gücü ikinci kademede güzl ama yorumlardaki gibi halıda çok iyi değil ışıklı olması ayrıca avantaj genel olarak memnunum.”
  • “Ürün güzel, dubleks ofisimizi şarjı bitmeden süpürdük. Evimizde arçelik imperium go kullanıyoruz ama ofis için o kadar para vermek istemedim. Çekiş gücü arçelik ile kıyas kabul etmez tabi ki o yüzden muadillerine o kadar para vermeye gerek yok bunu alın yeter diyenlere katılmıyorum. Ofiste halı olmadığı için sadece tozları güzel çekti. Bu tarz pratik kullanım için gayet yeterli ve uygun. Ama evde günlük temizlikte kullanmak istiyorum diyenler için yeterli olmayabilir diye düşünüyorum.”
     

Editör: Sena ERDOĞAN