İliç’te, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 87. yılında düzenlenen törenle anıldı.

İliç Kaymakamı Ömer Sirkeci, Garnizon Komutanı Binbaşı Zeki Güneş, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köse, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla Atatürk Anıtı’nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

Tören, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başladı. Saat 09.05’te çalan sirenler eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı okundu.

Erzincan Belediyesi Kat Karşılığı Dev Proje İhalesi Yapacak!
Erzincan Belediyesi Kat Karşılığı Dev Proje İhalesi Yapacak!
İçeriği Görüntüle

İlçe genelinde düzenlenen anma etkinlikleri kapsamında Atatürk’ün fikirleri, ilke ve inkılaplarının önemine dikkat çekilirken, katılımcılar Ulu Önder’e duydukları saygı ve minneti bir kez daha ifade ettiler.

Muhabir: Adem Küçükkaya