Aylardır süren seçim çalışmalarında Erzincan milletvekilliği için hem parti hem de bağımsız olarak adaylığını koyan milletvekili adayları vatandaşa ulaşmak için her yolu denedi. Adaylar sokağa çıkarak vatandaşla buluştu, miting yaparak projelerini anlattı, sosyal medya gibi çeşitli mecralardan vatandaşla iletişime geçti. İstisnasız her yolu deneyen adaylardan sosyal medyaya ağırlık veren Mustafa Sarıgül kazanan taraf oldu. Seçim öncesinde ve seçim günü sosyal medyaya ağırlık veren Sarıgül, seçmeni ikna etme yolunda öne çıktı.

Seçim öncesinde projelerini sosyal medyadan duyuran Sarıgül, seçim günü de seçmeniyle sosyal medyadan iletişime geçti. Sabah saatlerinde oy verme işleminden gün sonu sandık sayımına kadar anbean süreci takipçileriyle paylaşan Sarıgül’ün bu tutumu vatandaştan övgü aldı. Sosyal medya da Sarıgül hakkında düşüncelerini dile getiren vatandaş kazandığı milletvekilliğini hakkettiği yönünde paylaşımda bulundu.

Öte yandan seçim sonrası Cumhuriyet Halk Partisi İl binası önünde toplanan vatandaş seçim sonuçları ile AK Parti ve MHP’li vatandaşların düzenlediği seçim kutlamasına tepki gösterdi. Vatandaşı sakinleştiren Sarıgül ise sonuçlar açıklanana kadar süreci takip ettiklerini belirterek bu anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Senanur Erdoğan

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı.

Editör: Sena ERDOĞAN