Kemah Belediyesi tarafından, ilçedeki görev sürelerini tamamlayarak yeni görev yerlerine atanan adliye ve güvenlik teşkilatı mensupları için veda programı düzenlendi.
Programa Kemah Kaymakamı Resul Tutay, kurum amirleri ve davetliler katıldı. Düzenlenen programda ilçede görev yapan Cumhuriyet Savcısı Bayram Fatih Dilci, Cumhuriyet Savcısı Döndü Begüm Doğrul, Hâkim Merve Hazar, Hâkim Gökhan Akay, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Eren Dede, Jandarma Komando Bölük Komutanı Komando Üsteğmen Ferhat Güven ile Emniyet Amir Vekili Başkomiser Ali Hünkar Yalçın'a ilçeye sundukları hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.
Programda konuşan Kemah Belediye Başkanı Cevdet Bayram, kamu görevlilerinin ilçeye yaptıkları katkılardan dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Kemah Kaymakamı Resul Tutay da görev süreleri boyunca ilçeye verdikleri hizmetlerden dolayı kamu görevlilerine teşekkür ederek başarı belgeleri ve teşekkür plaketlerini takdim etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen veda programı, hatıra fotoğrafı çekimi ve iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.



