Kırmızı rengin bu sene en önemli temsilcilerinden biri kuşkusuz "cherry red" tonu. Bordoya çalan vişne çürüğü tonlarındaki bu renk çoraptan çantaya, ayakkabıdan şapkaya kadar birçok aksesaurda bolca kullanılmaya başladı.

KIRMIZI RENK NASIL KOMBİNLENİR?

Kırmızı rengin güçlü bir karakteri bulunur. Bu aynı zamanda giyen hanımlarda kadınsı bir hava oluşturur. Bunu ancak daha yumuşak renklerle kırabilirsiniz. Bu renkler; pudra, pembe ve beyaz tonlarıdır. Bu renkler, kırmızının sertliğini kırmayı başarır.

Ayakkabı ve çanta seçiminde bu renkler ile birlikte beyaz, gri ve siyah da uyumlu olacaktır. Mavi jean pantolon ile bir kazak, askılı bir kırmızı elbise ile beyaz bir gömlek, siyah mini bot, beyaz spor ayakkabı kombinleri, bahar için oldukça uyumlu bir kombin olacaktır.

 Siyah deri bir pantolon ve kırmızı bir mont, hırka veya kazak kombininize güneş gözlüğü, bir aksesuar olarak eşlik edecektir.

Kırmızı elbisenin kemer detayı elbiseye feminen bir hava katıyor. Feminen tarzını bozmadan stilettolar ve külotlu çorap ile kombinledik.

Soğuk havalarda kombin yapacaklar için iyi bir haberimiz var. Elbise ve botlar ile yapacağınız kombinlerinizde kırmızı çorap çok yakışacak.

Fransız ressam şapkalar, romantik bir kombin için aranılan parçalardan biri. Bu şapkaları takmayı sevmiyorsanız biz cap şapkalara da kırmızı rengini oldukça yakışıtıyoruz. Saçınızın rengi ne olursa olsun öne çıkaracağına emin olduğumuz bu parçalar, kombininize ve tercih ettiğiniz şapkaya göre romantik veya spor bir hava katabilirler.

Özellikle şık giyinmek istediğiniz günlerde veya işe giderken gri ile olduğu kadar kırmızı renkteki aksesuarlar (Çanta) lacivert renge eşlik etmekte de oldukça başarılılar. Lacivert takımlar ya da lacivert ceket altına giyeceğiniz kot pantolonla kombininizi daha resmi veya daha spor bir hale getirmek sizin elinizde.

Kırmızı aksesuarlar deyince sosyal medyayı kasıp kavuran kırmızı atkı trendini atlayacağımızı düşünmediğinizi varsayıyoruz. Tek renk yani monokrom bir kombine eklendiklerinde kombinin enerjisini büyük bir oranda değiştirip ayrı bir hava katıyorlar. Canlı ve enerjik bir görünüm için siz de kırmızı renkteki atkılara şans verebilirsiniz.

Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli Makyaj süngeri nasıl ve ne sıklıkla temizlenmeli

Editör: Saliha Kara