A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor! A101'e Tiny House, Elektrikli Moped, KÜTAHYA Porselen Tabak Seti geliyor!

Sıcaklıkların artmasıyla yaz bakımına geçen kadınlar sıkı bir cilt için çeşitli krem ve losyonlarla gerek evde gerekse güzellik salonlarında hazırlıklara başladı.

Bu haberimizde size kremsiz, losyonsuz, uçuk ücretler ödemeden tek bir malzeme ile cildinizi yaza nasıl hazırlayacağınızı anlatıyoruz.

İhtiyacınız olan tek malzeme: Buz Küpleri

Kan dolaşımını hızlandıran buz küpleri cildin parlamasını sağlar.

Cilde buz uygulamak, sadece mevcut olan kırışıklıkların azalmasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda yenilerinin oluşumunu da önler.

Cildin yağ üretimini en aza indiren buz, var olan sivilce ve akneleri tedavi ettiği gibi yenilerinin oluşumunu da önler. Sivilce nedeniyle oluşan şişliklere de iyi gelir.

Koyu cilt lekelerini açar. Bunun için bir su bardağı gül suyunu kaynatıp içine bir salatalığın suyunu eklemek ve buz küplerine dökerek dondurmak yeterli. Gündüz ve her gece yatmadan önce temiz cilde düzenli uygulanıldığı takdirde cilt lekeleri yok olur.

Gözaltı torbaları ve morlukları geçirir. Buz küplerinin dairesel hareketlerle göz çevresinde gezdirilmesi yüzün yorgun görünmesine neden olan gözaltı torbalarını önler.

Gözenekleri sıkılaştırır. Gözeneklerde biriken kirler cilt sorunlarına neden olur. Yüze yıkandıktan sonra buz küpü uygulamak gözenekleri kirden arındırır. 

Makyaj öncesinde kullanılan buz cildin canlanmasına sağlayarak makyajın ciltte daha iyi durmasını sağlar.
 

Editör: Sena ERDOĞAN