Özellikle evlenmeye hazırlanan kızların sıkça araştırdığı konulardan bir tanesi elektirikli küçük ev aletleri. Sürekli artan fiyatların bizi biran önce tüketime zorladığı şu dönemde düzülen  çeyizlerin vazgeçilmez bir parçası arasında yer alan bu aletlere rağbet oldukça yüksek. Hangi markanın hangi ürünü daha avantajlı ve kullanışlı, en çok önerilen elektirikli küçük ev aletleri neler sizlere fikir edinebileceğiniz bilgilerle geldik. 

Ev ve yaşam kategorisi içinde en çok karşılaştığımız ürünlerden biri de küçük ev aletleridir. Küçük ev aletleri sayesinde ev işleri daha kolay bir hale geliyor. Elektrikli küçük ev aletleri kullandığınız zaman hem daha az yorulursunuz hem de daha az zaman harcarsınız. Yaşadığımız zamanı daha konforlu bir hale getirmek daima önceliğimiz olmalıdır. Ev işlerinin daha pratik bir şekilde tamamlanması küçük ev aletlerinin her biri kendi kategorisinde oldukça gereklidir. Markalar tarafından bu amaçla tasarlanan çok sayıda küçük ev aleti bulunmaktadır. MediaMarkt geniş ürün yelpazesi ile istediğiniz ürüne kısa süre içinde sahip olmanızı sağlıyor.

Küçük ev aletleri nelerdir?

Mutfakta kullandığımız küçük ev aletleri içinde; mutfak robotları, blenderlar, mikser çeşitleri, mini fırınlar ve fritözler, ekmek kızartma makineleri, tost makineleri, ekmek yapma makinesi, yoğurt yapma makinesi ve su ısıtıcılar yer alıyor. Ayrıca gün içerisinde size eşlik edecek; çay makineleri ve kahve makineleri de gitgide vazgeçilmezler arasında yerini alıyor. Bunlar dışında yine yaşamımıza kolaylık katacak dikiş makineleri, saç kurutma makineleri, saç şekillendirme setleri, tıraş makineleri ve epilasyon aletleri de günlük yaşamda kadınlar ve erkekler tarafından sık tercih edilen küçük ev aletlerinin başında geliyor.

Giysileri düzgün gösteren ütü, en çok kullanılan küçük ev aletleri içinde ilk sıralarda yer alıyor. Hepimizin en çok önemsediği hijyen söz konusu olduğunda akla ilk gelen ürün süpürgelerdir. Elektrikli süpürgeleri temizlik yaparken en büyük yardımcımızdır. MediaMarkt en ucuz süpürge fiyatları ile yine toplumun her kesimine hitap etmeyi başarıyor. Birbirinden lezzetli yemekler pişirirken yardımcımız olacak küçük ev aleti setleri sayesinde mutfakta geçireceğimiz zamandan tasarruf edebiliyoruz. Ayrıca en iyi ısıtıcı çeşitleri içinden yapacağınız seçimle balkon ve bahçelerinizde sevdiklerinizle daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

Küçük ev aleti alırken dikkat edilmelidir?

Küçük ev aleti alırken dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri de hiç kuşkusuz enerji tüketimidir. Kullanım yoğunluğunuzu göz önünde bulundurarak, harcanacak toplam enerjinin ay sonunda bütçenizi sarsmamasına özen göstermelisiniz. Küçük ev aletleri modelleri arasından bir seçim yaparken öncelik vermeniz gereken konulardan bir diğeri ise satın aldığınız ürünün güvenilir olmasıdır. Satın alacağınız küçük ev aleti fiyatları ve ürün içerikleri hakkında MediaMarkt aracılığı ile detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Evimizde en gerekli küçük ev aletleri neler?

Elektrik Süpürgesi

Elektrik Süpürgesi küçük ev aletleri nelerdir denilince aklımıza ilk gelen ürün oluyor. Olmazsa olmazlardan, temizliğin başrol küçük ev aleti olarak karşımıza çıkıyor.

Katı Meyve Sıkacağı

Son dönemlerde yeni gelinlerin popüler mutfak robotu olan katı meyve sıkacakları portakal, elma, havuç gibi meyveleri meyve suyuna dönüştürerek müthiş bir kolaylık sağlıyor. Küçük ev aletleri çeyiz setinin en büyük gözdesi haline gelmiş durumda.

Çay Makinesi

Bir diğer popüler küçük ev aleti de çay makinesi. Bazı evlerde ocak üstü demlik usulü devam etse de elektronik çay makineleri, hem suyu sıcak tutması hem de tüpün sık harcanmasının önüne geçilmesi açısından daha faydalı görülüyor.

Tost Makinesi

Tost makinesi bilindiği gibi küçük ev aletlerinin olmasa olmazıdır. Aslında çok büyük bir ihtiyaç duyulmamasına rağmen tost seven bir ülke olarak her evde bulunması gereken, pratik kahvaltının vazgeçilmezi tost makinesi evde olması gereken küçük ev aletlerinden bir tanesi.

Mikser

Pasta yapmayı seven herkesin evinde bulundurması gereken bir küçük ev aleti olan blender, hamur yapma işini çok basite indirgemektedir.

Fritöz

Kızartma yapmak için kullanılan Fritöz hem yağdan tasarruf yapmanızı hem de kızartacağınız her türlü malzemeyi etrafa sıçratmadan kızartıp afiyetle yemenize yarayan bir ürün. Üstelik göstergeleri ile de kızarma zamanını belirten bir küçük ev aleti.

Saç Kurutma Makinesi

Saç kurutma makinesi de yine bir evde olması gereken en önemli ev aletlerinden bir tanesi. Banyo sonrası özellikle bayanların saçları hemen kurumaz ve imdada saç kurutma makinesi yetişir. Islak saçla dolaşmanın da sizi hasta edebileceği düşünüldüğünde bir saç kurutma makinesi almak mantıklı bir tercih olacaktır.

Dünya nükleer enerjiye dönüyor Dünya nükleer enerjiye dönüyor

Ütü

Ütü de küçük ev aletlerinin önemli üyelerinden birisi. Kimse kırışık kıyafetlerle dışarıda olmak istemez.
Şarjlı El Süpürgesi
Normal süpürgenin dışında ufak tefek yere dökülen bir kırıntıyı veya hızlıca temizlemeniz gereken bir yeri kolayca temizlemenize yardımcı olacak şarjlı el süpürgesi oldukça kullanışlı bir ev aleti.

Kahve Makinesi

Çay makinesinin yanında bazen set olarak alabileceğiniz kahve makinesi, kahve tutkunları için vazgeçilmez ev aletlerinden birisi.

Mikrodalga Fırın

Normal bir fırınınız olsa da mikro dalga fırın bulundurmak yemekleriniz ısıtmanıza, buzluktan çıkarttığınız ürünleri ısıtmanıza yardımcı olabilir.

Blender

Yine karıştırıcılardan biri olan blender, evde kullanabileceğiniz daha yumuşak meyve ve sebzeleri öğütebileceğiniz bir ürün.

Mutfak Tartısı

Pasta yapmayı sevenler için son derece kullanışlı hassas tartı.
Mısır Patlatma Makinesi
Son yıllarda rağbet gören diğer bir küçük ev aleti

Ekmek Yapma Makinesi

Kendi organik ekmeğinizi yaparak daha sağlıklı bir ekmek yiyebilirsiniz

Yumurta Haşlayıcı

Yine son dönemlerde moda olan yumurta haşlayıcı ile istediğiniz kıvamda yumurta haşlayabilirsiniz.

Ekmek Kızartma Makinesi

Daha çok yurtdışında popüler olan ekmek kızartma makinesi de evde kullanılabilecek ürünlerden biri.

Izgara Makinesi

Dumansız ızgara makinesi de alınabilecek ürünlerden bir tanesi

Dikiş Makinesi

Eğer dikime merakınız varsa ufak pürüzleri terziye gerek kalmadan evde halledebilirsiniz.

Tüy Dökücü

Kadınların vazgeçilmezi tüy alıcı makinelerle ağdadan kurtulabilirsiniz.

Hangi markanın hangi ürünü daha iyi?

Arçelik küçük ev aletleri, en çok tercih edilen markaların başında geliyor. Kaliteli ürünler uygun fiyat ile birleşince tadından yenmiyor elbette En bu markanın tercih edilen ürünü semaver.  Semaverin geniş hazneli olması da artısı.
Karaca küçük ev aletlerinin her biri ayrı güzel ama bu blender'ın tasarımına bayılıyorum. Güzel olduğu kadar becerikli de, buz kırma konusunda çok başarılı.

arçelik semaver_960x960

Bosch küçük ev aletleri de kaliteyi Alman mallarında arayanların tercihi. Kıyma makinesi ile evde kendi kıymanızı çekebilir, kendi mini kasabınızı oluşturabilirsiniz.

Bosch kıyma makinesi_842x960

Arzum küçük ev aletleri de Türk malından vazgeçemeyenlerin tercihi. Arzum ev aletleri hem şık bir tasarıma sahip hem de fiyat olarak uygun. Arzum'un en çok beğenilen ürünlerinden biri de kahve makinesi. Tasarımı şık ve işini gerçekten çok iyi yapıyor.

arzum okka_730x960

Fakir küçük ev aletleri arasında en çok beğenilen ürün bu dikey süpürgeler. Hem yer kaplamıyor hem de kullanımı ve temizliği çok pratik.

fakir dikey süpürge_960x960

Philips küçük ev aletleri denince de akla ilk gelen filtre kahve makinesi.
Tefal küçük ev aletleri denince de Actifry fritöz. Yağsız bir şekilde leziz kızartmalar yapmanıza olanak sağlayan bu akıllı ev aleti, kullananların göz bebeği.

Philips filtre kahve_654x960

Vestel küçük ev aletlerinde size önerimiz katı meyve sıkacağı. Hele ki evde çocuklar varsa buna bayılacaksınız

vestel katı meyve sıkacağı_960x960

Korkmaz küçük ev aletleri de ev ekonomisine önem verenlerin çok tercih ettiği bir marka. Özellikle çay ve kahve makineleri çok beğeniliyor.

korkmaz çay makinesi_960x960

Beko küçük ev aletleri arasında mutfak robotu en beğenilenlerden biri.

beko mutfak roboto_960x960

Korkmaz Tostkolik tost makineleri arasında en beğenilen markalardan. Birçok kullanıcının memnun kaldığı Korkmaz tost makinesi, granit döküm plakaya sahip. Aynı anda 6 adet tost yapma ve tost ekmeği ısıtma gücü bulunmakta. Ürünün kapakları 180 derecede açılabiliyor. Böylece ekmekleri rahatça dizme imkanı sunuyor. Yağ haznesi de olduğu için ızgara ve tostlarınızı güvenle yapabilirsiniz. Ürün, tezgah üzerinde şık duruş sergilemekte.

korkmaz tost_960x960

Philips  küçük ev aletleri arasında en tutulanlardan biriside ütü. Azur GC4909/60 3000 W Buharlı. Ütü yapmayı sevenlerin ve ütünün bulunması gereken evlerin ihtiyacını karşılayan Philips Azur, en inatçı kırışıklıkları bile saniyeler içinde ütüler. Hareketsiz kaldığında 2 dakika içinde kendini otomatik olarak kapatan bu akıllı ürün, kıyafetlerin yanmasını önleme özelliğine sahiptir.

Philips Azur_960x960

En önemli ve aciliyet taşıyan küçük ev aletleri içerisinde beğenilen ürünler ve markalarını sizlerle paylaştık. Unutmayın bu ürünleri seçerken bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçimler yapmak sizi daha da memnun edecektir.

Editör: Merve Kiraz