Hazır serumlardan daha etkili yaşlanma karşıtı serum nasıl yapılır? Hazır serumlardan daha etkili yaşlanma karşıtı serum nasıl yapılır?

Bursa'da yaşayan bir kuyumcu yavru adı verilen bir sistemle tam 500 milyon liralık vurgun yaparak kayıplara karıştı.

İddia edilen haberin detaylarında Bursa'nın bir ilçesinde kuyumculuk yapan 44 yaşındaki bir vatandaş çevredeki kişilerin emanet bıraktıkları tüm altın ve paraları piyasa değerinin altında değerli satışa çıkarmaya başladı.

Kâr amaçlı emanete bırakılanların sayısının artması ile bu sistem daha da büyüdü. Yavru sistemi adı verilen bu yapılanma üzerinden kısa sürede kâr payı dağıtımına başlandı.

Aniden Telefonlarını Kapatarak Kayıplara Karıştı!

Parasıyla gelen her müşteriye altın satan kuyumcu emanete tuttuğunu söyledi. Belirli aralıklarla %4 ile %30 arasında değişen oranlarda kâr payı dağıtmaya başladı. Ancak bu durum zamanla sarpa sardı.

Kuyumcu taahhüt ettiği parayı sahiplerine teslim etmemeye başladı. Bu kişilerde altınlarını geri istedi. Kuyumcu dükkanının açık olmadığını söyleyerek telefonlarını kapattı. Mağdurlar bir araya gelerek savcılığa başvuruda bulundu.

Dükkanda İnceleme Başlatıldı!

Kuyumcu dükkanını mühürleyen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri emniyet şeridi çekerek işlemlerine başlattı. Konu ile ilgili Bursa Orhangazi Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Emniyet Müdürlüğü dolandırıcılık şube ekipleri harekete geçti. Ekiplerin çalışması sonrası 4 saat sonra kaçtığı yerden yakalandı. Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürülen kuyumcu için adli işlemler sürüyor.

Editör: Doğu Gazetesi