ŞOK'ta satışa sunulan Hoover Kurutma Makinesi Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları ŞOK'ta satışa sunulan Hoover Kurutma Makinesi Alınır mı? Gerçek Kullanıcı Yorumları

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Ajansı (NASA), ilk kez basın açıklaması düzenleyerek halk arasında UFO olarak bilinen tanımlanamayan hava cisimlerine ilişkin buldukları bulguları paylaştı. Tanımlanamayan hava cisimlerini inceleyen 16 kişilik ekip, çalışmalarında henüz insanüstü bir zekanın ürünü veya dünya dışında bir hayatın varlığının kanıtı sayılabilecek bir şey bulamadıklarını açıkladı.

UZAYLILAR VAR MI?

NASA'nın tanımlanamayan hava cisimlerini inceleyen 16 kişilik ekibi dün gerçekleştirdikleri toplantıda, tespit edilen cisimlerin arkasında "insan dışı bir zeka" olup olmadığını sorusuna da yanıt verdi.

Spergel, NASA'nın yaptığı işin çoğunun dünya dışında "herhangi bir biçimde yaşam aramak" olduğunu ifade ederek, "Yaşam arayışı gerçekten önemli bir şey. Henüz Dünya'nın ötesinde yaşam bulamadık ama arıyoruz." diye konuştu.

Spergel, öte yandan NASA'nın henüz "insanüstü bir zeka veya buna dair olağanüstü kanıtları görmediğini" dile getirdi.

Dünya dışında hayat olduğu keşfedildiği takdirde NASA'nın ne yapacağı sorusuna yanıt veren ABD’li bilim insanı, aslında dünya dışında hayatın mümkün olup olmadığının ajansın ilgilendiği en büyük soru olduğunu ancak henüz böyle bir duruma ilişkin kanıt bulamadıklarını aktardı.

NASA’dan bir ilk, UFO’lar gerçek mi (2)_1280x722

Editör: Saliha Kara