Tırnak cilası veya tırnak minesi de denilen oje bakımlı kadınların olmazsa olmazı. Her gün farklı renklerde seçilen, kıyafetlerle uyum sağlayan tırnak ojeleri modanın ve kadınların değişmeyen dinamiklerinden.

BİM'e Saç Kurutma ve Şekillendirme Makinesi, Şarjlı Elektrikli Süpürge, Ankastre Set/Blender Set/Fastfryer geliyor BİM'e Saç Kurutma ve Şekillendirme Makinesi, Şarjlı Elektrikli Süpürge, Ankastre Set/Blender Set/Fastfryer geliyor

Ancak ojenin soyulması, renginin değiştirilmek istenmesi, her gün yada 3 günde bir ojenin çıkarılıp tekrar sürülmesine neden oluyor. Bu da ojeyi kadınlar için zahmetli bir hale getiriyor. Özellikle oje sürülürken etrafa taşması, işi oldukça zorlaştırıyor. Basit gibi görünse de aslında oje sürmek kolay bir iş değil. Taşırmadan oje sürmek dikkat gerektiriyor. Sizde oje sürerken zorlanıyorsanız, işte ojeyi taşırmadan kolaylıkla sürme yöntemi;

Oje sürmeden önce tırnaklarınızı istediğiniz boyutta kesin ve törpüleyin. Dilerseniz etlerinizi de alarak ellerinizi oje sürmeye hazır hale getirin.

Ojeden önce tırnağınıza koruyucu sürün. Koruyucu oje, renkli ojelerin tırnağınıza verdiğiniz zararı minimuma indirerek tırnak sararmalarının önüne geçer.

Saç için olan küçük mandal tokaları parmağınızın iç kısmından yana tırnaklarınızın iki yanından sabitleyin.

Ojeyi sürmeye tırnağın ortasından başlayın ve üç fırça darbesiyle bu işlemi tamamlamaya çalışın.

Bütün tırnaklarınıza aynı işlemi uygulayın. Ojenizi kalın değil, ince sürmeye gayret edin.

Editör: Sena ERDOĞAN