En çok satılan toz torbasız süpürgeler arasında ilk sırada yer alan Philips Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge yüksek emiş gücü ve üst düzey teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Philips'in güçlü emiş gücünü sunan PowerCyclone 10 teknolojisinin bulunduğu toz torbasız süpürge, güçlü dönme hareketiyle hava akışını maksimuma çıkarıyor.

Aynı zamanda silindirik haznedeki yüksek hızlandırılmış hava akışı tozu, havadan etkili bir şekilde ayırıyor ve her türlü kirde ve zeminde yüksek performansını sunuyor.

TriActive Ultra başlığı ile her türlü zeminden tozu ve kiri yakalayan süpürge, hem kalın hem de ince tozları tek bir geçişte ve her yönden toplayabiliyor. Başlık, sahip olduğu emiş gücü sayesinde her zemin türünde daha hızlı sonuç veriyor.

NanoClean teknolojisi, toz bulutu oluşumunu en aza indirerek evin ve zeminlerin temiz kalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca tozlar yanlara yapışmıyor ve haznenin dibine düşüyor. Hazneyi boşaltmak gerektiğinde toz ve kirler kolayca dışarı çıkıyor.

Tutma yerine yerleştirilen toz fırçası aleti ile hassas mobilyaların, düz yüzeyler ve döşemelerin yüzeylerini temizleyebiliyor.

Süpürgenin ErgoGrip başlığı, dar alanlara kolayca ulaşabilmesi amacıyla konfor ve verimlilik için tasarlanmış.

Öte yandan  güç kullanımının düşürülmesini sağlayan kontrol seçenekleri sayesinde temizliği daha hızlı bitirmek veya tek bir düğmeye dokunarak süpürgeyi kapatmak mümkün.

 Setin içinde döşemeleri, perdeleri ve dar alanları temizleyebilen özel araçlar yer alıyor.

Alerjisi olan kişiler için ideal olan Allergy H13 filtre sistemi polen, evcil hayvan tüyleri ve evdeki tozlar dahil olmak üzere ince toz parçacıklarının yüzde 99,9'unu hapsediyor.

Philips Marathon Ultimate Toz Torbasız Süpürge (1) J 1280X855

Teknik Özellikler

Başlıklar ve aksesuarlar: Aralık temizleme aparatı / Küçük başlık / Entegre fırça

Standart başlık: TriActive Ultra başlık

Aksesuar saklama: Tutma kolu üzerinde

Ekstra aksesuarlar: Sert zemin başlığı

Gerçek Kullanıcı Yorumları

“Çeyizim için aldım çok beğendim harika, makinanın güzelliği, paketleme, kargolama herşey süperdi alırken tereddüt içindeydim ama beklentimi üst düzeyde karşıladı, çok teşekkür ederim, düşünenler alabilir.”

Televizyonların ilk günden bu güne markaları Televizyonların ilk günden bu güne markaları

“Ürün mükemmel çekiş gücü harika halıyı yerden kaldırıyor resmen.”

 “Bir sürü başlığı ile her yeri temizleyebilirsiniz. Duruşu falan kaliteli apartları da ayrıca kaliteli aşırı sağlam emiş gücü var. Mağaza fiyatlarından daha uygun sağlam bir şekilde geldi kargo. Beklediğimizden de daha çabuk geldi. Teşekkür ederiz.”

“Herkes alsın aldırsın. Philips kalitesi diyorum başka bir şey demiyorum. Dyson alamayanlar kesinlikle başka arayışa girmesin Philips maraton ultimate alsın. Çok güzel emiş gücü olsun ses olarak olsun. Ayrıca kargolama ve paketleme çok iyi 2 kutu içinde geldi.”

“Tam bir fiyat performans ürünü aylardır indirime girmesini bekliyordum sonunda girdi ve aldım çekim gücü çok güzel severek kullanacağım. Ağır denmiş ama normal süpürgelerle aynı ağırlığa sahip çok abartılacak bir ağırlığı yok.”

Editör: Sena ERDOĞAN