Şok aktüel kataloğunda 7899 TL'ye satışa sunulan Philips SpeedPro Max Kablosuz Dikey Şarjlı Süpürge 360 derece dönen emiş başlığı ve kablosuz kullanım özelliği ile ön plana çıkıyor.

Hem sert zeminleri hem halıları etkili bir şekilde temizlemeyi vaat eden SpeedPro Max, dikey süpürge ve el süpürgesi olarak kullanılabiliyor. 

Aynı zamanda oldukça esnek olan süpürge kolayca manevra yapabiliyor, bu sayede alçak mobilyaların altını da kolaylıkla temizleyebiliyor.  Toz haznesi üst kısımda olan süpürge  daha düşük açılarda kullanılabiliyor.

Philips SpeedPro Max'in 25,2 V lityum iyon pilleri, tek bir şarjla Eco modunda 65 dakika, normal modda 30 dakika ve Turbo modda 21 dakika çalışma süresi sunuyor. Akıllı dijital ekranı bulunan süpürgenin, temizlik sırasında hızı ve pil kullanımını görülebiliyor. 

Philips Speedpro Max 2 J 966X960

Üçlü filtre sistemi bulunan süpürge daha uzun süre daha yüksek hava akışı sunuyor. Aynı zamanda süpürgenin toz haznesi kolayca çıkarabiliyorr ve etrafa toz dağılmadan boşaltılabiliyor.

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Süpürgeyi kullanıyoruz çekim gücü ve şarjı oldukça iyi günlük süpürmek için kolay çok ağır değil bir iki gün sonra alışıyorsunuz memnun olduğum için çeyizime de aldım. Kargo çok hızlıydı özenle paketlenmiş .Teşekkürler"

"Ürün mükemmel evimde kullanıyorum yazlık için almıştım gelen koli açık olduğu için kabul etmedim çekim gücü mükemmel 4+1 evin heryerini tek seferde süpürüyor, toz kıl hiçbirlerim koymuyor, alacaklara tavsiye ederim."

"Süpürgeyi çok beğendim kullanımı rahat, hafif ,çekim gücü hepsi harika.Şarj süresi de tüm evi süpürmek için yeterli. Tavsiye ediyorum."

"Ürünün çekim gücü gerçekten çok güzel led başlık sayesinde çok daha iyi tabiki. Dyson alacaktım son anda vazgeçtim ve bu ürünü aldım iyiki almışım teşekkürler."

"Ürün çok güzel..Çekim gücü çok iyi..İlk kullanımda bilekte hafif sıkıntı oluyor.Ama birkaç kez kullandığınızda sorun yaşamıyorsunuz. Çok beğendim. Fazla para ödemeye gerek yok. İhtiyacı karşılar.."

Üretici yüksek maliyetlerden şikâyetçi Üretici yüksek maliyetlerden şikâyetçi

Editör: Sena ERDOĞAN