Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, şehit Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk’ün emaneti olan ailesini yalnız bırakmadı. Belediye Başkanı Bekir Aksun, 3. Ordu İdari Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral İsmail Yayan, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Emrah Özkan ve il protokolü ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, şehidimizin eşi Sevda Öztürk ve oğlu Muhammed’le yakından ilgilenildi.
Ziyaret sırasında Vali Aydoğdu, şehit eşi Sevda Öztürk ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Küçük Muhammed’e çeşitli hediyeler takdim eden Aydoğdu, duygu dolu konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Şehitlerimiz; vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden kahramanlarımızdır. Ay yıldızlı bayrağımız inmeyecek, ezanlarımız susmayacak. Aziz şehitlerimizin hatırası yüreklerimizde sonsuza dek yaşayacak. Bizler de bu kahramanların kıymetli emanetlerine her zaman sahip çıkacağız.”
Ziyaretin sonunda dualar eşliğinde Şanlı Türk Bayrağı, Vali Aydoğdu tarafından şehit ailesine takdim edildi. Aileye verilen bu anlamlı hediye, duygusal anlara sahne oldu.





