Kızartma ve ızgara için 2'si 1 arada özelliği ile dikkat çeken TEFAL Easy Fry,  özel çift teknolojisi ile yumuşak, sulu etler ve mükemmel şekilde kızartılmış sebzeler için döküm alüminyum ızgarası sunuyor.

Az Yağlı Fritöz; Klasik sıcak hava ile kızartma fonksiyonu, çok az yağ ile veya yağsız kızartma ile çıtır çıtır kızartma imkanı sunuyor. 

O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın O tren çoktan kaçtı diyorsanız bir de bu hikayelere göz atın

8 otomatik pişirme programı olan Fritöz; Patates Kızartması, Nugget, Kızarmış Tavuk, Pizza, Et, Balık, Sebzeler, Tatlı gibi bir çok lezzetin pratikçe hazırlanmasını sağlıyor.

80°C ila 200°C arasında yüksek hassasiyeti olan üründe aynı zamanda ayarlanabilir sıcaklık kontrolü ve zamanlayıcı bulunuyor. 

Extra çıtır teknolojisi ile çok az yağ ile veya yağsız olarak çıtır çıtır kızartma elde ediyor. Ayrıca derin kızartmaya göre yüzde 99 daha az yağ kullanıyor.

Geniş 4.2 L kapasite 6 kişiye kadar yemek hazırlayabiliyor.

Fritöz ile birlikte özel şefler tarafından hazırlanan 30 lezzetli tarif kitabı geliyor.

Teknik Özellikler

  • 2'si 1 arada cihazla sağlık farkındalığına sahip yemek pişirme
  •  Kusursuz ızgara ile birlikte çok az yağ
  •  Yağsız sağlıklı kızartma için az yağlı fritöz
  •  8 otomatik program
  •  Kullanışlı kurutma seçeneği

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Harika bir ürün iki kişi için ideal . Resmen elimiz ayağımız oldu. Grill modu ile harika ızgara et ve tavuk ürünler yapılıyor. Patates kızartmaları ve diğer fırın yemekler harika. Balık pişirince ev kokmuyor artık."

"Patetes kızartması ve köfte gril yaparak denedik. Sonuç mükemmel. Çok teşekkür ediyorum."

"Çeyizim için aldım kutusunu bile açmadım, evlenince garantisini başlatmak için. Paketleme çok iyi, kargo da çok hızlı geldi. Tefal kalitesinden şüphem yok ♥️"

"Ürün elime sağlam bir şekilde ulaştı.Paketlemesi çok güzel ve özenliydi.. Biz çok memnun kaldık severek kullanıyoruz.Sesinin çok yüksek olduğunu yazanlar vardı ama bizi rahatsız etmedii davlumbazın ilk seviyesinden daha düşük diyebilirimm.."

"Çok beğendim iyiki almışım dediğim bir yatırım oldu. Haznesi 4 kişiye rahatlıkla yeter duruşu çok şık tavsiye ediyorum alın keyfinize bakın."

Editör: Sena ERDOĞAN