Erzincan'da yaşanan trafik kazası ucuz atlatıldı. İlk belirlemelere göre 5 kişinin yaralandığı trafik kazası, trafik kurallarına uyulmaması neticesinde yaşanabileceklerin en berrak göstergesi olarak akıllara kazındı.
Kaza, 24 ET 068 plakalı otomobilin ışıklarda beklediği sırada meydana geldi. İbrahim U. idaresindeki araca arkadan çarpan 29 DG 386 plakalı otomobil, bütün yaralanmaların sebebi olarak gözüküyor.
Erzurum istikametinden Erzincan istikametine gelirken önündeki İbrahim U. idaresindeki araca çarparak kendi aracındakilerin yaralanmasına sebep olan ismini edinemediğimiz yaralı sürücü önce kaldırıma çıktı, sonra da kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı.
Olay yerine çok sayıda ambülans sevk edilirken yaralananların bilinçlerinin yerinde olduğu öğrenildi.
Erzincan Emniyet Müdürlüğü'nün Mobesse kameralarının da gördüğü kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı...




