Yaz tatilinde çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen renkli organizasyonlar miniklerin yüzünü güldürüyor. Şehirde çocuklara yönelik eğlenceli ve öğretici bir atmosfer sunan özel bir etkinlik kapılarını açtı.

EBYÜ'nün yeni rektörü Ufuk Kuyrukluyıldız
EBYÜ'nün yeni rektörü Ufuk Kuyrukluyıldız
İçeriği Görüntüle

Erzincan Merkez Dörtyol'da Kuruldu

TRT'nin sevilen yapımlarını ve eğlenceli dünyasını çocuklarla buluşturan TRT Sinema TIR'ı, Erzincan Merkez Dörtyol mevkiinde yerini aldı. Erzincan Valiliği ve Erzincan Belediyesi iş birliğiyle kente gelen tır, tüm çocukları ağırlıyor.

Üç Gün Boyunca Eğlence Dolu Program

17-19 Ağustos tarihleri boyunca açık kalacak alanda minikler için dopdolu bir program sunuluyor. Saat 11.00 ile 19.00 saatleri arasında hizmet veren tır bünyesinde; birbirinden keyifli sinema gösterimleri ile eğitici ve eğlenceli etkinlikler yapılıyor.

Tüm Etkinlikler ve Hediyeler Ücretsiz

Organizasyon kapsamında etkinliğe katılan çocuklara özel sürpriz hediyeler de veriliyor. Şehirdeki tüm çocukların davetli olduğu bu buluşmada yer alan bütün gösterimler ve faaliyetler tamamen ücretsiz şekilde gerçekleşiyor.

Muhabir: Sümeyra İÇER