2-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan Masterler ve Veteranlar  Türkiye şampiyonasında, Demirkent Masterler takımı Erzincan için sahaya çıkacak. 2022 yılı Doğu Anadolu Masterler ligi şampiyonu olan takım yeni müsabakalarında şampiyonluğu hedefliyor.


Masterler ve Veteranlar  Doğu Anadolu Futbol Federasyonu Başkanı Lokman Turan yaptığı açıklamada “Anadolu 100. yıl Masters Cup’ta  2-7 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası  Doğu Anadolu Bölgesi ve Türkiye’nin tüm bölgelerinden gelen 16 takımın katılmı ile gerçekleşecek. Düzenlenecek şampiyonanın koordinasyonunun başında bulunmaktan hem ilimiz hem de kendi adıma gurur duyuyorum. Demirkent Masterler takımı  Ligi'nde 32 puanla ligin şampiyonu olurken ligdeki takımların arasında en centilmen takım olarak da  takdirini toplamayı başardı. Takımımıza şampiyonada destek veren tüm camiamıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan  taraftarı heyecanlandıran adaylık açıklaması! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan taraftarı heyecanlandıran adaylık açıklaması!


Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Erzincan, Bayburt, Gümüşhane, İstanbul, Ankara, Adıyaman, Aksaray, Konya, Sinop,  Samsun, Iğdır, Mardin, Zonguldak gibi birçok ilden takımlar yer alacak.
 

Editör: Sena ERDOĞAN