İçişleri Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, bir dizi programa katılmak üzere geldiği Erzurum’da temaslarını sürdürüyor. Yiğitbaşı, temasları kapsamında Erzurum Valisi Aydın Baruş ile birlikte Basın İlan Kurumu Erzurum Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
Ziyarette Basın İlan Kurumu Erzurum Bölge Müdürü Ali Aktaş, Bakan Yardımcısı Yiğitbaşı ve Vali Baruş’u ağırladı. Görüşme sırasında Bölge Müdürü Aktaş, kurumun bölgedeki faaliyetleri, yürütülen projeler ve güncel çalışmalar hakkında detaylı bir sunum gerçekleştirdi.
"Basın, Kamu Hizmetinin Kilit Taşıdır"
Ziyaret esnasında basının üstlendiği kamu görevine dikkat çeken, aynı zamanda Basın İlan Kurumu Genel Kurulu Üyesi olan Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, önemli değerlendirmelerde bulundu.
Yiğitbaşı, kamu hizmetlerinin vatandaşlara doğru ve etkin bir biçimde ulaştırılmasında basının oynadığı rolün son derece değerli olduğunu belirtti. Özellikle yerel basının güçlenmesi ve sürdürülebilirliğinin toplum için taşıdığı öneme değinen Yiğitbaşı, Basın İlan Kurumu’nun bu doğrultuda sağladığı desteklerin hayati bir konumda olduğunu vurguladı.
Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.



