Emekliye kira ve fatura yardımı Emekliye kira ve fatura yardımı

Haber: Eyyup TAŞ

Adalet ve kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, İş Adamı  Süleyman Yıldırım, İş Adamı Ahmet Gün, İş Adamı Mehmet Can, İş Adamı Bilal Gün, İş Adamı Erdem Yılmaz, İş Adamı Mehmet Karadaş, İş Adamı Davut Beydili, İş Adamı Sinan Topal ile birlikte Şavakspor'a ziyarette bulundular.

Şavakspor Kulüp Başkanı Efraim Beydili, kulüp antrenörleri Nihat Baydil ile Adem Gün, Kulüp yönetiminden Hıdır Dalcan, Turgut Kaya, Mecit Doğan ve kulüp sporcuları misafirlerini kulüp binasında ağırladı.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Efraim Beydili misafirlerine hoşgeldiniz diyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Şavakspor'u her alanda desteklediklerini ifade eden Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, ağırlanmaktan onur duyduklarını söyledi.

Daha sonra konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Şavak toplumunun Erzincan ekonomisine en büyük katkıyı sağladıklarını ifade ederek, parti olarak her zaman toplumun yanında olduklarını söyledi. Şavakspor Kulübü'ne de gereken destekleri vereceklerini ifade eden Şireci, misafirperverliğinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.

Editör: Doğu Gazetesi