Erzincan'da kent merkezinde çevreye rahatsızlık verdiği öne sürülen bir kişi ile polis arasında yaşanan tartışma, alkollü olduğu öğrenilen şahsın gözaltına alınmasıyla son buldu.

BİM'de Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi satışta! BİM'de Tam Otomatik Espresso Kahve Makinesi satışta!

Olay bu gün saat 19.00 sıralarında Halitpaşa Caddesi Sosyal Sigortalar Kurumu önünde yaşandı. Motorsikletiyle insanları rahatsız eden, küfürler ederek etrafındakileri rahatsız eden M.A.A isimli şahıs polis tarafından gözaltına alınmak istendi. Alkolü fazla almış olacak ki polis aracına bile ters olarak binmeye çalışan şahsı sakinleştirmek polisin çok zamanını aldı.. 

Motorunu yol üzerinden kaldırılmasını isteyen polisle ağız dalaşına giren M.A.A, biber gazı ile sakinleştirildi. "Hep garibana yükleniyorsunuz." ifadesini kullanarak polisle tartışan alkollü şahsa yapılan biber gazlı müdahaleden sonra zorla polis aracına bindirilen M.A.A'nın motorsikleti de çekici ile otoparka gönderildi. 

Alkolün de etkisiyle kendisinin hareketlerine gülenlere ve kendisini görüntüleyenlere küfürler eden M.A.A önce hastaneye, oradan da polis karakoluna götürüldü.  

Editör: Mücahit Özdemir