Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin eşi Özlem Nebati çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Dr. Nureddin Nebati’nin eşi Özlem Nebati, Erzincan Valisi Mehmet Makas, eşi Elif Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun’un eşi Ürküş Aksun, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Rahşan Külünk ve beraberindeki protokol eşleri Erzincan’da bir dizi ziyaretlerde bulundular.

İlk olarak Aslanlı Mahallesi’nde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesindeki Kardeşler Çocuk Evi ziyaret edilerek buradaki barınmaya ve korunmaya muhtaç çocuklar ile görüştüler.

Vali Mehmet Makas’ın Eşi Elif Makas’ın himayelerinde kurulan ErzinCAN Kadın Girişim Kooperatifini gezen Hanımefendi Özlem Nebati, Hanımefendi Elif Makas ve beraberindekiler, buradaki çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Ardından Erzincan’ın ilk koruyucu ailesi olan Hayriye ve Abdullah Sarı çiftine ziyarette bulunarak, evde bulunan üç çocuk ile görüşüp sohbet ettiler.

Daha sonra Şehit Polis Memuru Salih Zengin’in annesi Saime Zengin’i ziyaret eden hanımefendiler, son olarak Afganistan uyruklu mülteci aile ziyaretinde bulunarak, ailelerin istek ve taleplerini dinlediler.

Editör: Doğu Gazetesi