Dikey kablolu süpürgeler, kullanımı kolaylaştırırken muhafaza edilmesi ve evinizde yer kaplamaması gibi özellikler sebebiyle tercih ediliyor.

Range Daily Cleaning HEPA Dikey Kablolu Süpürge, farklı aparatlarla kullanımı kolaylaştırıyor, temizliği pratik bir hale getiriyor.

650 W güce sahip olan Range Daily Cleaning HEPA Dikey Kablolu Süpürge, tasarımı sayesinde eloe tam olarak kavranıyor ve zorlanmadan süpürgeyi hareket ettirme imkanı tanıyor. Yüksek performans sunan ürün, 76 dB düşük ses seviyesi ile süpürme işlemininde kullanım kolaylığı sağlıyor.

En iyi çamaşır kurutma makinesi En iyi çamaşır kurutma makinesi

Range Daily Cleaning HEPA Dikey Kablolu Süpürge, 1 Litre toz haznesi kapasitesi sayesinde her işlemden sonra toz haznesini boşaltmaya gerek kalmıyor.

Ayrıca taşıma kolu bulunan ürünün kullanımı oldukça kolay hale geliyor.

Teknik Özellikler

Range Dikey Elektrikli Süpürge 1260X960

  •        650 Watt
  •        5 metre kablo
  •        76 Db. ses seviyesi
  •        Toz torbasız kullanım
  •        Yıkanabilir filtre
  •        HEPA Filtre
  •        1 Litre toz haznesi kapasitesi

Gerçek Kullanıcı Yorumları

"Çok güzel çekiyor ama çok çabuk ısınıyor ve sesi biraz fazla ben sessiz supurgeye alıştığım için bu biraz yüksek ses geldi ama çekim gücü çok iyi ve her evde olması gereken bir ürün pratik temizlik için ideal."

"Ürün gerçekten çok güzel anneme hediye aldım. birde kendime almayı düşünüyorum. tavsiye ederim."

"Ürünün çekim gücünden çok memnun kaldım elimde Fantom p 5000 de var asla kıyas kabul etmez. Onu almayı düşünenler hem motorun ağırlığı ve tasarım şekli kolu yoruyor hemde çok çekmiyor. Range çok pratik yeni bir ürün ve değerlendirme olmaması sebebiyle bir süredir takip ediyordum almak için boşuna beklemişim fakirin ürünü oldugunu öğrenince hemen aldım iyikide almışım hafif pratik günü kurtaran bı ürün."

"Harika bir süpürge çekim gücü çok iyi,tüm parçaları yıkanabiliyor ve çok hafif.Bu süpürgeler de fırçalı başlık bulmak çok zor özellikle fırçalı diye aldım.Çelik boru ile denedim süpürgeyi ağırlaştırdı ve takıp çıkarması çok zor oldu,onun yerine pazardan sert plastik 100tl süpürge borusu(2 parça) aldım süper oldu, tavsiye ederim."

"Üründen çok memnun kaldım iyi ki almışım benim evimde halı olmadığı için çok kullanışlı halıda denedik biraz hareket etmesi zorlanıyor süpürme başlığının pahalı markalara hiç gerek yok bence benim işimi gördü."

Editör: Sena ERDOĞAN