Faaliyetleri Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu  tarafından denetlenmekte olan Sinpaş’ın farklı ödeme planları ile isteyen herkese BANKASIZ ve FAİZSİZ bir şekilde istediği yerde ev, iş yeri veya araca sahip olma imkânı sağladığını biliyor muydunuz?. Müşteriler ister çekilişle şansını deniyor ister sabit veya azar azar artan taksitlerle ödemelerini yapabiliyor. Hatta isterse teslimat tarihini öne dahi  çekebiliyor. Peki nasıl?

Türkiye’nin dört bir yanında büyüyen şube ağları ile son zamanlarda oldukça ilgi gören Sinpaş bir şube de Erzincan’da açtı. Ev ve araba sahibi olmak için banka kredilerinde oldukça zorluk yaşayanların ve özellikle faize bulaşmak istemeyenlerin uğrak noktası haline gelen Sinpaş nasıl bir avantaj sağlıyor hep birlikte inceleyelim.

Üyeliklerde ek maliyet getiren; faiz, vade farkı ya da başka farklar  yok

Firma hiçbir nam altında müşterilerinden faiz ya da ilave herhangi bir masraf almıyor.

Tüm müşteriler satın almak istedikleri evin ve aracın resmi ekspertiz ücretini, satın alım sonrası zorunlu ev sigortasını, kaskosunu ve resmi tapu harcını karşılamakta. Müşteriler  sadece hizmet bedeli ödemekte.

Peki Sinpaş Tasarruf Finansman A.Ş. aracılığıyla nasıl ev ya da araç sahibi olabilirim?

Sinpaş Tasarruf Finansman A.Ş. bünyesindeki farklı ödeme planları ile isteyen herkes BANKASIZ ve FAİZSİZ bir şekilde istedikleri yerde; bir eve, iş yerine veya araca sahip olabilirler. İsterseniz çekilişle şansınızı deneyin, isterseniz sabit veya az az artan taksitlerle ödemelerinizi yapın ve teslimat tarihinizi öne çekin. Seçim size kalmış.

Serbest Planlı Tasarruf Programı ile Nasıl Ev ya da Araç Sahibi Olurum?

Bu yöntemde, ev ya da araç almak isteyen tasarruf sahipleri, kendi belirledikleri taksit tutarı, peşinat (isterse peşinatsız) ve vadeye göre oluşturdukları tasarruf planında faizsiz, kredisiz tasarrufunun tamamını NE ZAMAN TESLİM ALACAĞINI BELİRLEYEREK sisteme dahil olur. Gelecek planlarını buna göre yapabilir.

Çekilişli Tasarruf Programı ile Nasıl Ev ya da Araç Sahibi Olurum?

Bu yöntemde, ev ya da araç almak isteyen tasarruf sahiplerine, kendi belirledikleri taksit tutarı, peşinat (isterse peşinatsız) ve vadeye göre oluşturdukları tasarruf planına göre bir teslimat tarihi verilir. Tasarruf teslimatları en geç bu tarihte yapılır. Ancak çekilişli tasarruf programında, belirledikleri plana uygun koşullar sağlandığı takdirde teslimat tutarına HEMEN SAHİP OLMAK MÜMKÜN!

Noter huzurunda yapılan sıra tespiti ile üyelerimizin Ev veya Araç sahibi olması sağlanır. Böylece henüz ilk taksitini ödemiş olsa dahi ilk aydan müşteri ev ya da araç sahibi olma şansını kazanır.

Kredi notunu artırmak istiyorsan bunları yap! Kredi notunu artırmak istiyorsan bunları yap!

Sinpaş Tasarruf Finansman A.Ş.’de kimler müşteri olabilir?

Müşteri olabilmek için herhangi bir ön koşul gerekli değildir. Konut veya araç almak isteyip planlarını erteleyen herkes bu sisteme kendine uygun olan şartlar ile dahil olabilir.

Üyeliklerde peşinat verme ya da ara ödeme yapma zorunluluğu var mı?

Peşinat ya da ara ödeme zorunluluğu bulunmaz. Ödeme planınız, bütçenize göre tamamen sizin

tercihleriniz doğrultusunda oluşturulur.

Bankalarda sırtınıza yüklenen yüke karşı tasarruf hedefinizi belirleyerek bir model seçmek ve oluşturulan planla geleceğinizi belirlemek oldukça mantıklı görünüyor. Karar sizin.

Editör: Merve Kiraz