Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun Erzincan genelinde yapı stoku envanter çalışmalarında kullanılmak üzere Erzincan Belediyesi’ne donatı tarama cihazını hibe eden Hasan Alaca’ya göstermiş olduğu çaba ve hassasiyetten dolayı teşekkür etti.
Belediye Başkanı Bekir Aksun, Alaca’ya takdim ettiği teşekkür belgesinde şunları ifade etti; “Ülkemiz genelinde aktif fay hatlarının bulunması, İlimizin de Kuzey Anadolu fay hattı üzerinde 1.derece deprem bölgesinde olması ayrıca; 1939 ve 1992 yıllarında ilimizde yıkıcı depremlerin meydana gelmesi ve son olarak da 06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli olup, 10 ilimizi de etkileyen depremlerin meydana gelmesi halkımızı oldukça tedirgin etmiştir.

Bu nedenle şehrimizde bulunan tüm binalara ait yapı stoku envanterinin çıkarılması kurumumuz açısından büyük bir önem arz etmektedir.

İlimiz genelinde yapı stoku envanter çalışmalarında kullanılmak üzere donatı tarama cihazının, Alevi Kültür Merkezi & Cemevi Derneği Tarafından Belediyemize hibe edilmesinde göstermiş olduğunuz çaba ve hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz.” 

Kaçak ürünler ele geçirildi Kaçak ürünler ele geçirildi

Adem KÜÇÜKKAYA

Editör: Merve Kiraz