Bingöl emniyet teşkilatı, polis-halk ilişkisini güçlendirmek amacıyla kentteki esnafla sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Bingöl Polisevi'nde düzenlenen programa, Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, 49. Motorlu Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, Emniyet Birim Amirleri, yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı. Kahvaltıdan sonra kısa bir konuşma yapan Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, teşkilat felsefelerinin topluma önem vermek olduğunu söyledi. Kentteki asayiş olaylarında toplumun desteğini her zaman aldıklarını kaydeden Taştekin, "Bingöl’de en büyük desteği siz değerli Bingöl esnafından aldık. İlginize çok teşekkür ederim. Bu sabahta bir araya gelerek sohbet içerisinde, birlik beraberlik içerisinde bir kahvaltı yapalım istedik. İştirakleriniz için çok çok teşekkür ederim. Bingöl Emniyet Müdürlüğü olarak çok samimi söylüyorum. Bizim bütün felsefemiz Bingöl’deki bütün çocuklar bizim çocuklarımız, Bingöl’deki bütün gençler bizim kardeşlerimiz, Bingöl’deki bütün herkes biz neye layıksak onlar daha iyisine layıktır. Bingöl’deki bütün büyüklerimizde bizlerin anne ve babası neye layıksa ona layık bizim anne ve babamız. Bu vesile ile Bingöl’deki asayiş ve huzura hizmet ederken siz değerli Bingöllülerden almış olduğumuz her türlü destek için bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz. Muhtemelen iş yerlerini açması gereken arkadaşlarımız olabilir. Onun için tekrardan hepinizden Allah razı olsun" dedi.

Tugay Komutanı Murat Aygül ise, "1991-94 yılları arasında Bingöl’de görev yaptım. O yıllarda Bingöl’de görev yapmaktan mutluluk duyuyordum şimdi yine Bingöl’deyim ve aynı mutluluğu yaşıyorum. Bu organizasyon ile bizleri Bingöllü halkımızla buluşturan Emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: iha