Fibabanka'nın mobilden BES'e katılan müşterisine özel kampanyası resmen başladı. Online uygulama üzerinden bireysel emeklilik hesabı açtıranlar kârlı çıkıyor. Fibabanka birikimleri katlayarak arttırıyor. Uzun süredir hayalini kurduğu ev veya araca kavuşmak isteyenler için beklediği o fırsat geldi.

Toplu para çekimi veya ikinci emeklilik maaşı fırsatı sunan bireysel emeklilik sistemi Fibabanka ile avantajını ikiye katlıyor. 31 Aralık tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Fiba emeklilik bireysel emeklilik sözleşmesi yaptıranlar 1.500 TL'ye kadar katkı payı kazanıyor.

Markette en fazla fiyat artışı o üründe yaşandı! Markette en fazla fiyat artışı o üründe yaşandı!

BES Başvurusuna 1.500 TL Nakit Ödül Nasıl Kazanılır?

Aylık en az 250 TL toplamda 1.500 TL'ye varan nakit ödül için Fibabanka müşterisi olmak yetiyor. Kampanya dönemi boyunca en fazla 1.500 TL nakit kazandıran Fibabanka 3 aylık, 6 aylık ya da yıllık ödeme tipine göre ek kazanç fırsatı sunuyor.

Birikime Ek Kazanç Hesaba Ne Zaman Yatacak?

Kampanyaya katılım sağlayanlar iki aylık cayma süresini tamamladığı anda 10 iş günü içerisinde Fibabanka'da kayıtlı kira hesabına ya da vadesiz hesaba aktarılan ek faydadan anında yararlanıyor. Üstelik BES'e katılan her mobil banka kullanıcısı 1.500 TL nakite özel %30 devlet katkısı elde edebiliyor.

Editör: Doğu Gazetesi