Ay sonunu getirmekte zorlanan emeklinin maaşına ek promosyon ödemeleri hesaplara aktarılmaya başlandı. Ay başında maaş hesabını yüksek promosyon veren bankaya taşıyan emekliler yeni gün itibariyle hesaplarını kontrol etmeye başladı.

Yılın son günlerine özel maaşını cazip teklifler sunarak ek ödül veren bankaya taşıyanlar kârlı çıkıyor. Bankaların en az 5.000 TL en fazla 12.000 TL'ye kadar ödeme yaptığı promosyon kampanyaları sürüyor.

Yüksek Promosyon Veren Bankaların Listesi

7.500 TL maaş alan bir emeklinin maaşını 12.000 TL'ye çıkaran promosyon kampanyaları Garanti BBVA, ING Bank, İş Bankası, Akbank, Denizbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi gibi özel bankalar tarafından duyurulmaya devam ediyor.

Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı Fiat'tan sıfır faizli kredi avantajı

31 Aralık tarihine kadar maaşını listede yer alan bankalardan herhangi birini taşıyanlar ilk maaşa ek promosyondan anında faydalanıyor.

Promosyondan Kimler Faydalanacak?

Şartsız, kefilsiz ve geri ödemesiz nakit promosyon desteğinden yalnızca 31 Aralık tarihine kadar maaşını yüksek promosyon veren bankaya taşıyan emekli müşteri faydalanabilecek. Sözü verilen tutar 3 yıl boyunca aynı bankada kalma sözü vererek sözleşmeyi imzalayanın hesabına 3 iş günü içinde yatacak.

Editör: Doğu Gazetesi