Erzincan’ın Arslanlı Mahallesi’nde vatandaşlar çöp rezaletiyle karşı karşıya.

Mahalle sakinleri, Kazım Karabekir ile Arslanlı Mahallesi’nin kesişim noktasında bir türlü toplanmayan çöpler nedeniyle isyan etti. Hem mahalle muhtarına hem de Erzincan Belediyesi'ne defalarca yapılan başvurulara rağmen çöplerin toplanmaması, bölge halkının tepkisini büyüttü.

Vatandaşın cep telefonuyla 1 ay önce kaydettiği ve belediyeye gönderdiği görüntülerde, çöp bidonlarının dışına yayılan çöp yığınlarını sokak köpeklerinin dağıttığı dikkat çekiyor. Videonun belediyeye gönderilmesine rağmen mahalledeki hijyen sorunları giderek artıyor, mahalleli ise isyan ediyor.

"İsyan Etmemek Elde Değil"

Mahalle sakinlerinden biri, paylaştığı görüntülerle tepkisini dile getirerek, çöplerin bir türlü alınmadığını dile getiriyor.

Vatandaşlar, çöplerin bir an önce toplanmasını ve benzer sorunların tekrar yaşanmaması için belediyenin gerekli tedbirleri almasını istiyor.

Muhabir: Merve Kiraz