Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Yiğit Geçim10 Metre Havalı Tüfek müsabakalarında Türkiye ikincisi oldu.

Galatasaray - Antalyaspor maçı penaltı itirafı Galatasaray - Antalyaspor maçı penaltı itirafı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programı içerisinde yer alan; 10 metre Havalı Silahlar ÜNİLİG Atıcılık Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü öğrencisi Yiğit Geçim, 10 Metre Havalı Tüfek müsabakalarında Türkiye ikincisi oldu.

11-12 Nisan 2023 tarihleri arasında Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atış Poligonu’nda gerçekleşen müsabakalara birçok üniversiteden sporcular katıldı. Havalı Tüfek ve Havalı Tabanca kategorilerinde yarışan sporcular hedefi en iyi şekilde vurarak en yüksek puanı toplamaya çalıştı. Havalı Tüfek Büyük Erkekler kategorisinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’nden Yiğit Geçim, 612,3 puan alarak Türkiye ikincisi  olma  başarısını gösterdi.

Yapılan açıklamada; “Müsabakada Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi’ni başarılı bir şekilde temsil eden Yiğit Geçim’i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” denildi. 

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz