Turizm geliri %5,4 arttı Turizm geliri %5,4 arttı

Otomatik fatura ödeme talimatı verene 300 TL worldpuan kazandıran fırsatlarla dolu kampanya o banka tarafından paylaşıldı.

Bankaların yıl içinde yapmış olduğu kampanyalar bütçeyi korumayı sürdürüyor. Özellikle katlanarak artan fatura bedelini ucuzlatacak fırsatlar sunan bankaların güncel kampanyaları yakından takip ediliyor.

300 TL Fatura İndirimi Kazan Kampanyası Nedir?

Bankacılık uygulamaları ile öne çıkan müşterilerine sunduğu düşük faizli ihtiyaç kredileri ile beğeni toplayan Yapı Kredi bu kez otomatik fatura talimatı kampanyası ile öne çıkarıldı.

7/24 internetin bulunduğu herhangi bir ortamda Yapı Kredi mobil uygulamasına cep telefonuna indirerek veya internet şubesi üzerinden otomatik fatura ödeme talimatı oluşturanlar kazançlı çıkacak.

Hangi Faturalarda İndirim Olacak?

Elektrik, su, internet, doğalgaz faturasına 300 TL'ye kadar indirim kampanyası tüm Yapı Kredi müşterileri için geçerli olacak. 10 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan faydalanmak isteyenler mobil uygulama üzerinden verecekleri her otomatik fatura ödeme talimatını 60 TL worldpuan kazanacak.

Ucuzlatan Fatura Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Kampanya dönemi boyunca müşteriler toplamda 300 TL'ye kadar Worldpuan kazanma şansı elde edecek. Kampanyaya sms ile başvuruda bulunmak isteyenlerin cep telefonunun mesaj kısmına TALIMAT yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra 11 haneli T.C kimlik numarasını yazmaları 4470’e sms göndermeleri yeterlidir.

6 Ay Boyunca Sürecek!

Her talimatın kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca geçerliliğini koruması gerekir. Kazanılan puanlar iki iş günü içerisinde hesaba otomatik olarak aktarılacaktır.

Editör: Doğu Gazetesi