Philips Viva Collection Promix Blender Seti

·         Gücü: 800w

·         Kapasitesi: 0.5 lt

Sert sebzeleri suyunu çıkarmadan doğraması ve bıçaklarının inanılmaz derecede keskin olması ürünün en beğenilen özelliği. Smoothy için de ideal bir kullanıma sahip olan ürün sessiz çalışıyor. Ayrıca ergonomik ve şık görüntüsü ile de ön plana çıkıyor.

Grundig BL 4781 Rendeli 1000 Watt El Blender Seti

·         Gücü: 1000w

·         Kapasitesi: 1.5 lt

Rendeleme, parçalama, karıştırma özelliklerine sahip olan bu mutfak robotu çelik bıçakları ve bu yetenekleri gerçekleştirebileceği aparatları ile ön plana çıkıyor. Turbo fonksiyonu sayesinde hızlıca istenilen kıvamda yiyecekled elde edilebiliyor.

Homend Functional 2804H Mutfak Robotu

·  Gücü: 1000w

·  Kapasitesi: 1.5 lt

Paslanmaz çelik bıçakları ile yüksek bir performans sunan Homend Functional 2804H Mutfak Robotu 1,5 Litre kapasiteye sahip ve tek seferde fazla miktarda doğrama deneyimi sunuyor.

Braun MQ 9078X Multiquick 9 1000 W Mikser & Blender Seti

·  Gücü: 1000w

·  Kapasitesi: 1 lt

PowerDrive teknolojisi sayesinde sert malzemeleri rahatlıkla işleyen ürün rgonomik tasarımı ile uzun süreli kullanımlarda bile rahatlık sunar.

VESTEL Tarçın 5000 R Multi Blender Set

·  Gücü: 1000w

·  Kapasitesi: 1.5 lt

Jimpl.com'la size gelen fotoğrafların tüm hikayesini öğrenin Jimpl.com'la size gelen fotoğrafların tüm hikayesini öğrenin

Bıçağı hem güçlü hem de paslanmaz özellikte olan bu robot, kademeli ayarlanabilir hız ayarı sayesinde pratik bir kullanım sunar.

Tefal Masterblend Pro Activflow 1000 W Mikser & Blender Seti

·         Gücü: 1000w

·         Kapasitesi: 1.25 lt

Set, her türlü mutfak hazırlığına yardımcı olmak için kullanışlı bir şekilde üretilmiş. Karıştırma, çırpma ve püre haline getirme gibi çeşitli seçenekler sunuyor. Ayrıca, 2 seviyeli hız kontrolü, dilimleme ve rendeleme diskleri ve 1,25L kapasiteli doğrama sürahisi bulunuyor.

Karaca Flamingo Tetikli Mutfak Robotu

·  Gücü: 1500w

·  Kapasitesi: 1.5 lt

Çırpıcı haznesi 1lt kapasitede olan Karaca Flamingo Tetikli Mutfak Robotu Silver rendeleme, doğrama, çırpma ve el blendırı olarak 5 fonksiyona sahip. Paslanmaz çelik özelliğinde olan çırpma teli ve çift taraflı bıçağı ile dikkat çekiyor.

(Ürünler yalnızca Doğu Gazetesi'nin önerisidir.)

 

 

Editör: Sena ERDOĞAN