Karşılaşmaya baskılı başlayan 24 Erzincanspor ilk devrede aradığı golü bulamayınca ilk kırkbeş dakika sonunda 0-0 eşitlikle soyunma odasına girdi.

İkinci devrede de baskılı oynayan 24 Erzincanspor aradığı golü 55. dakikada İlker’in ortasına jeneriklik bir vuruş yapan M.Batuhan Altıntaş’la buldu. Golden sonra da önde baskı kuran 24 Erzincanspor  dakikalar 67’yi gösterirken Esenler Erokspor defansının yaptığı hatada meşin yuvarlağı önünde bulan M.Batuhan Altıntaş ağları ikinci kez sarstı. 2-0’dan sora farkı azltmak için var gücüyle saldıran Esenler Erokspor oyuncuları defans ve kaleciyi geçemedi. Karşılaşmanın 80. dakikasında ceza alanı sağ çaprazında kazandığı serbest vuruşta Sertaç Çaml’la golü bulsa da 90 dakika sonunda  24 Erzincanspor karşılaşmayı 2-1 kazanarak ikinci maç için avantaj yakalamış oldu. İstanbul’da  Cumartesi günü oynanacak karşılaşmada da turu geçeceklerine inanan takımımıza 1. Lig yolunda başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan  taraftarı heyecanlandıran adaylık açıklaması! Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan taraftarı heyecanlandıran adaylık açıklaması!

Eyyup Taş

Editör: Sena ERDOĞAN