Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor Lavantaların dip çapası ve yabani ot temizliği yapılıyor

Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar programı düzenlendi.

Polis evinde düzenlenen programa; Erzincan Valisi Mehmet Makas, Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Cumhuriyet Başsavcısı Dr. Ali Öztürk, Erzincan Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Halil Odabaş, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Erzincan Eski Milletvekili Sebahattin Karakelle, Vali Yardımcıları, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşu temsilcileri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile emniyet müdürlüğü personelleri katıldı.

Düzenlenen iftar programı kapsamında bir konuşma yapan Erzincan İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, Polis haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen iftar programına katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti. Ardından söz alan Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, İlimiz Milletvekilleri Burhan Çakır ve Süleyman Karaman, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 178. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle tüm polislerin haftasını tebrik ettiler.

Programda son olarak konuşan Erzincan Valisi Mehmet Makas, Türk PolisTeşkilatı’nın 178. kuruluş yıl dönümünü ve Polis Haftasını kutlayarakbaşladığı konuşmasında, "Allah bu birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Yaşanan depremlerden dolayı buruk bir yıl geçiriyoruz. Depremde hayatını kaybeden tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. İlimizde mesai mefhumu gözetmeksizin canını dişine, gecesini gündüzüne katan, gerektiğinde büyük fedakarlıklar göstererek vazifelerini icra eden başta emniyet müdürümüz olmak üzere tüm emniyet teşkilatımıza teşekkür ediyorum." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından dua edilerek hep birlikte iftar edildi.

Merve KİRAZ

Editör: Merve Kiraz