Erzincan’ın Refahiye ilçesinde Ekecik, Çamlımülk, Çukurçimen, Muratçayırı ve Kaçak köylerinin içme suyu ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirilen “Kardeşlik Projesi” kapsamında yapılan su hattı, düzenlenen törenle hizmete alınmış, açılışa Erzincan protokolü ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Sarıgül sosyal medyada açılış için imalı bir paylaşımda bulundu...

İzzetpaşa Mahallesi’nde Karne Sevinci: Başarılı Öğrencilere Hediye Desteği
İzzetpaşa Mahallesi’nde Karne Sevinci: Başarılı Öğrencilere Hediye Desteği
İçeriği Görüntüle

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ise açılışın ardından sosyal medya hesabından dikkat çeken bir Instagram hikâyesi paylaştı. Sarıgül’ün, Demet Akbağ’ın yer aldığı Hükümet Kadın filminden kesitler kullanarak göndermede bulunduğu görüldü.

Gülmemek İçin Kendimi Zor Tutuyorum

Sarıgül paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Gülmemek için kendimi zor tutuyorum. Geçen Erzincan’da bir olay oldu, Refahiye’de… Bir köy 26 yıldır hem genel iktidar hem yerel iktidar var, bir sürü imkân var, bir köye su geldi diye bütün yetkililer bayram ediyor.”

Film Sahnesiyle Göndermeli Eleştiri

Sarıgül, Demet Akbağ’ın film sahnesine atıfta bulunarak da şu sözleri ekledi:

“O gün orada gülerek su açılışı yapanlar, köye su getirdik diye bayram edenler, o filmi bir izlesinler lütfen.”

Muhabir: Yasemin Dülgeroglu