2017 yılı SODES programına; önceki yıllarda olduğu gibi İl Özel İdareleri, kamu kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, belediyeler, Mahalli idare birlikleri, üniversiteler ve sivil toplum kuruluşları tarafından hazırlanan projeler sunulabilmiyor.

            Program kapsamında desteklenecek her bir proje için tahsis edilecek asgari hibe tutarı 100.000 TL ve azami hibe tutarı 500.000 TL olarak belirlenmdi.

             2017 yılı proje tekliflerinde esas alınmak üzere, Kalkınma Bakanlığı tarafından hazırlanan 2017 yılı SODES usul ve esasları, proje başvuru dokümanları http://www.sodes.gov.tr ile Valiliğimiz AB, Dış İlişkiler Bürosu htpp://proje.erzincan.gov.tr adreslerinde yer alıyor.

             2017 yılı teklif çağrılarına ilişkin bilgilendirme toplantısı 03.03.2017 Cuma günü saat 14:00’de Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası salonunda yapılması planlandı.

             Program kapsamında hazırlanacak proje teklif formu doldurularak, SODES bilgi sistemi (SODES-BİS) sistemine girilmesi ve iki suret çıktı alınarak VErzincan Valiliği’ne gönderilmesi veya elden teslim edilmesi gerekiyor. Başvurular 16 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

Daha detaylı bilgi Erzincan Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu’ndan alınabilecek.

Editör: Doğu Gazetesi